-
پاسخ : چگونه می توان مطالب را در صفحه دیگر نشان داد
نه این کار ها امکان پذیر نیست. من هم مشکل setigh جان رو داشتم اما نه با استفاده از چند قالب و نه با استفاده از اینکه تعیین کنیم مثلا فلان ماژول (عضویت) در کدام صفحه نمایش داده بشه.
من خودم اوایل یه قالب درست کرده بودم که در اون mosMainBody(); وجود نداشت و جهت نمایش مطالب در سایت از یه قالب دیگه که تگ mosMainBody(); رو داشت استفاده می کردم و تو صفحه اصلی بجز منو اصلی هیچ چیزی دیگه ای استفاده نکرده بودم و سایر قسمت های صفحه قالبم طرح گرافیکی بود که تو فتوشاپ درست کرده بودم به همین خاطر امکان اینکه بتوانم ماژولی مثل عضویت رو تو صفحه اصلی حتی با وجود قالب دوم نشان بدم وجود نداشت. در تالار گفتگو هم پرسیدم و حتی بصورت پیام خصوصی با چند تن از دوستان موضوع رو مطرح کردم اما به نتیجه درستی نرسیدم.
خوشحال خواهم شد اگه کسی توی این زمینه راه حل اساسی پیشنهاد کنه
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-13-2008 12:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ashkanjoon درست میگن ،
z-tazekar
آخه تنظیمات ماژول برای نمایش اون ماژول در صفحه مورد نظر است ، منظور من صفحه اصلی عضویت در سایت و یا نمایش نتایج نظر سجنی است نه ماژول آنها
من میخوام این صفحات هم مانند بقیه قسمت ها در صفحه جدبد نمایش داده شوند
-
-
[quote author=ashkanjoon link=topic=11675.msg62468#msg62468 date=1202905944]
نه این کار ها امکان پذیر نیست. من هم مشکل setigh جان رو داشتم اما نه با استفاده از چند قالب و نه با استفاده از اینکه تعیین کنیم مثلا فلان ماژول (عضویت) در کدام صفحه نمایش داده بشه.
من خودم اوایل یه قالب درست کرده بودم که در اون mosMainBody(); وجود نداشت و جهت نمایش مطالب در سایت از یه قالب دیگه که تگ mosMainBody(); رو داشت استفاده می کردم و تو صفحه اصلی بجز منو اصلی هیچ چیزی دیگه ای استفاده نکرده بودم و سایر قسمت های صفحه قالبم طرح گرافیکی بود که تو فتوشاپ درست کرده بودم به همین خاطر امکان اینکه بتوانم ماژولی مثل عضویت رو تو صفحه اصلی حتی با وجود قالب دوم نشان بدم وجود نداشت. در تالار گفتگو هم پرسیدم و حتی بصورت پیام خصوصی با چند تن از دوستان موضوع رو مطرح کردم اما به نتیجه درستی نرسیدم.
موفق باشید
[/quote]
راه حل ساده براي اون مشكل نمايش فرم عضويت در صفحه اصلي :
در منو اصلي سايت ، يك منو با ارتباط كامپوننت به كامپوننت عضويت بسازيد و در بالاترين آي دي قرار بديد (بالاتر از صفحه اصلي ) مشكلتون حل ميشه.
[quote author=Setigh link=topic=11675.msg62469#msg62469 date=1202906161]
ashkanjoon درست میگن ،
z-tazekar
آخه تنظیمات ماژول برای نمایش اون ماژول در صفحه مورد نظر است ، منظور من صفحه اصلی عضویت در سایت و یا نمایش نتایج نظر سجنی است نه ماژول آنها
من میخوام این صفحات هم مانند بقیه قسمت ها در صفحه جدبد نمایش داده شوند
[/quote]
قالبي كه براي صفحات داخلي هست رو پيشفرض كنيد و قالبي كه مخصوص صفحه اصلي هست رو اختصاصي صفحه اصلي كنيد.
-
-
در منو اصلي سايت ، يك منو با ارتباط كامپوننت به كامپوننت عضويت بسازيد و در بالاترين آي دي قرار بديد (بالاتر از صفحه اصلي ) مشكلتون حل ميشه.
نوری جان این کار امکانپذیر نیست ! به همان دلیلی که setigh جان گفتند
-
-
يك مامبو تست نصب كنيد يك جا تا بهتون نشون بدم چجوري ميشه !
-
-
[quote author=ashkanjoon link=topic=11675.msg62544#msg62544 date=1202980225]
نوری جان این کار امکانپذیر نیست ! به همان دلیلی که setigh جان گفتند
[/quote]
شما تمام کارهایی که آقای نوری گفتن انجام دادین و نتیجه نگرفتین؟
یعنی یه قالب رو برای صفحه ی اول اختصاصی کردین. برای باقی صفحات پیش فرض کردین یک قالب دیگه رو.
در منو هم از جنس کامپوننت-(نظرسنجی یا ورود) هم منو ایجاد کردید و باز هم مسئله حل نشده؟!
[quote author=ashkanjoon link=topic=11675.msg62468#msg62468 date=1202905944]
موفق باشید
[/quote]
من درست متوجه نمی شم. اگر می خواهید در صفحه ی اول ماژول ورود و خروج نمایش داده بشه که ماژولش رو زیر ماژول منو میذارین. همون یک موقعیت که برای منوی اصلی در نظر گرفتین کافیه. و ماژول رو هم بذارین در تمام صفحات نمایش داده بشه. فقط باید به یک نکته دقت کنین که موقعیتی که ست می کنین درهر دو تا قالبتون وجود داشته. همین.
اگر هم من منظورتو رو درست متوجه نشدم که آقای نوری گفتن منو از جنس کامپوننت بذارید.
-
-
ممنون نوری جان
همانطور که جناب آقای نوری گفتن
قالبي كه براي صفحات داخلي هست رو پيشفرض كنيد و قالبي كه مخصوص صفحه اصلي هست رو اختصاصي صفحه اصلي كنيد. مشکل حل میشه من تست کردم درست بود
-
-
من در ورژن 4.6.1 تست کردم setigh جان شما از چه ورژنی استفاده می کنید؟
-
-
اين راهي كه من گفتم در ورژن 4.6.2 بدون مشكل كار ميكنه.
ورژن مامبو رو بروز كن اشكان جون !
-
-
درسته من از آخرین ورژن | 4.6.2 | استفاده کردم و جواب داد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)