قبلش میشه توضیح بدید که چرا نمیتونید دیتا بیسی با این حجم رو تو لوکال ایمپورت کنید؟
اگر میخواید به هر فرمتی زیپش کنید میتونید از برنامه PowerArchiver استفاده کنید ، البته اگر قبلا با 7zip حجمش رو کم کردید ببینید حجمش چقدر شده، چون با هر فرمتی که زیپ کنید قرار نیست از 7zip کمتر بشه
دوست من به این دلیل که در لوکال شما اجازه ایمپورت دیتابیس رو حداکثر تا 2 یا 2 و خوردهای مگابایت بیشتر ندارید. تازه اگه مثل من بخواهید کلک رشتی هم بهش بزنید نهایتاً می توانید تا 10 مگابایت ایمپورت داشته باشید. البته نه دیگه اسم 7zip رو نیارید که حالم خراب میشه دو ساعت و نیم من و سرکار گذاشت. شما مطئن هستید که PowerArchiver دیتابیس رو با فرمت GZ زیپ می که؟!

دیتابیس با حجم خیلی زیاد به این دلیل نمیشه امپورت کرد که البته بستگی به تنظیمات شما داره چون زمان ایمپورت اصولا آپلود از دست میره و به درستی نمیشه همه ی اطلاعات بر نمی گرده و کار نصفه می مونه . فایل SQL رو باید حتما GZ کنید و بعد امپورت کنید اگر باز هم خیلی زیاد هست از برنامه ای امپورت کننده که در گوگل سرچ می کنید و پیدا می کنید استفاده کنید
مجید جان، برنامه ای هست که امکان این رو به شما میده تا دیتابیس نیوک رو به مامبو تبدیل کنید اما به دلیل قدیمی بودن برنامه و ... تنها امکان برگردوندن یوزرهای سایت رو به ما میده و با کانورتوری که برای phpbb سایت smf ارائه داده به صورت کامل مقالات و مطالب تالارها رو برمیگردونه.
مشکل من دقیقا همون GZ کردن که نمی دونم دقیقا با چه برنامه این کار رو میشه انجام داد یا اینکه مثل winrar یه فایل رو به هنگام فشرده سازی به چند قست تقسیم نه و بعد کانورتش کنه به فرمت Gz یا مستقیما این کار رو به کرد