-
مولتی سایت؟
دوستان سلام.
من می خواستم ببینم که به چه روشی من می تونم با یک دیتابیس چندین سایت داشته باشم چون من می خواهم از تبلیغات گوگل استفاده کنم پس بناچار بایستی چند تا از ماژول ها و مامبوت های این سایت ها با هم تفاوت داشته باشند ، چه روشی رو پیشنهاد می دههید .(هاست ها بایستی مختلف باشند فقط دیتابیس یکی باشد. که در این حالت نیز بایستی چند تا از ماژول ها و مامبوت های این سایت ها با هم تفاوت داشته باشند .)
شاید منظورم رو دقیقا نفهمیده باشید.
من نمی خواهم که روی یک هاست چندین بار مامبو را نصب کنم ، بلکه می خواهم فایل های مربوط به مامبو را روی چندیدن هاست بریزم و فقط برای یکی از آنها دیتابیس نصب کنم . که بقیه سایت ها نیز از آن دیتابیس استفاده کنند و بتوانند به آن مطلب ارسال کنند و در ضمن یوزرها ی ثبت نام کرده نیز بزای آنها مشترک باشند .
در ضمن من در فروم جستجو کردم و چیز بدرد بخوری پیدا نکردم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-15-2008 01:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مولتی سایت؟
برای ایجاد مولتی سایت نیاز به نصب چندین بار مامبو نیست
اما کاری که بایدانجام بدید نصب یک کامپوننت هست که البته این کامپوننت توسط تیم تهیه شده برای مامبو و به صورت کامرشیال هم عرضه میشه
شما می تونید ساب دامین های زیادی داشته باشید اما همه رو با یک کنترل پنل مدیریت کنید در اصل هسته یکی است و فقط ...
راه دیگه هم همون که گفتید چندین مامبو نصب کنید
-
-
نه من می خواهم فایل های مربوط به مامبو را روی چندین هاست بریزم و برای آنها فقط از یک دیتابیس استفاده کنم . آیا ممکنه؟
-
-
کار نشد نداره اما منطقی به نظر نمی رسه شما چندین جا هاست کنید اما دیتابیس یکجا باشه
کار ممکن هست اما با ید براش برنامه نویسی بشه شاید هم خیلی زیاد ...
-
-
آخه من می خواهم از تبلیغات گوگل استفاده کنم .
-
-
بايد كدنويسي بشه
اگر خودتون تسلط داريد كه ...
اگر هم تمايل داشته باشيد ميتونيد با info [AT] mamboleran [DOT] com تماس بگيريد و نيازتون رو مكتوب ارسال كنيد تا برآورد قيمت بشه و ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)