به نام خداي توانا
من ميخوام تو سايتم فرم راه اندازي كنم.چطوري اين كارو انجام بدم.
منو راهنمايي كنيد .با تشكر :-*

به نام خداي توانا
من ميخوام تو سايتم فرم راه اندازي كنم.چطوري اين كارو انجام بدم.
منو راهنمايي كنيد .با تشكر :-*
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورت اینه که فروم روو میخوای مستقل از مامبو نصب کنی و نصب فروم اصلا ربطی به مامبو ندار؟!!!!!!!!!
اگه این طور هست چرا سوال رو اینجا مطرح کردی؟!!!! به هر صورت برای داشتن یه فروم خوب و قوی سیستم های مختلفی هست از بهترینشون وی بلیتن تا عالی ترینشون(از نظر من Phpbbچون من اصلا Php رو با این شناختم)Phpbb و SMF و خیلی سیستم دیگه فروم این انجمن از SMF استفاده میکنه که اینترفیس اون رو مشاهده میکنی در مورد وی بلیتن که باید بگم متاسفانه پولی هست و در مورد Phpbb من بهترینه گزینه برای آموزش و ایجاد توانایی نصب در خودتون سایت زیر رو معرفی میکنم من خودم شخصا جند ساله که دارم با مدیر این سایت همکاری میکنم و از اولین روزهای تاسیس این سایت باهاشون بودم و به نظرم بزرگترین مرجع Phpbb Farsi در ایران هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشی
سلام دوست من .خوبيد شما؟
من چطوري ميتونم اين فرم رو دريافت كنم؟چطوري نصبش كنم؟
ايا پولي هست؟
اطفا اگه ممكنه كامل توضيح بدين.با تشكر :-*
دوست عزیز
در سایت عضو بشید
با نام کاربریتون وارد بشین
به قسمت دانلود کامپوننت برید
و کامپوننت فرم ساز رو دانلود کنید
سلام
در مورد پولی لبودن سیستم همونجور که عرض کردم خدمتتون این برنامه اوپن سورس هست و رایگان پس پرداختی در کار نیست ...
شما میتونید آخرین نسخه این برنامه رو از لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دریافت کنی و برای دریافت اطلاعات جامع تر از مبتدی تا حرفه ای هم از انجمن[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موارد بسیار خوبی رو میتونید کسب کنید دقیقا این انجمن مثل همین انجمن حاضر دوستان خوبی داره من خودم اونجا هستم و اساتید هم حضور دارند هر سوالی که مطرح کنید جوابش رو میگیرد ولی من پیشنهاد میکنم قبل از زدن تاپیک یه سرچ در اون انجمن بکنید تا به جوابتون برسید
باز هم سوالی بود در خدمتم
يعني با اين كامپوننت فرم ساز كه اينجا هست ميشه فرم ساخت؟
من دانلود كردم.نصبشم كردم ولي نمي دونم چطور راش بندازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز من شما دقیقا چه چیزی میخای؟
دوست گرامی siavashmusic در مورد Forum صحبت کرده و iransbs در مورد Form.
شما چی منظورته؟
یه مثال بزن
درسته !!!!شما لطفا یه مثال بزنید تا مشخص بشه!!!
عزيزان من forum مي خوام داشته باشم.انجمن
مثه هميني كه الان هست.
ببخشيد من با بيسواديم شما رو اذيت مي كنم.
خواهش میکنم.
شما با رفتن به بخش دانلود سایت مامبو لرن در قسمت متفرقه میتونید انجمن SMF رو دانلود کنید. البته سایت اصلی اون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست.
البته انجمنهای دیگری هم هستند مثل mybb یا phpbb یا Vbultine یا ... ولی به نظر من SMF بهتره.
علاقه مندی ها (Bookmarks)