-
قالب Vector Art آماده دریافت !
قالب Vector Art آماده دریافت !

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-08-2008 05:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : قالب Vector Art آماده دریافت !
قالب قشنگی هستش . ولی کاش یک هدر خفن میزاشتی + به جای ستاره یک چیز تمیزتر میزاشتی
-
-
فرمایش شما درست است ، اما بیشتر برای سایت های تفریحی مناسب است
من اگه وقتم کمی بیشتر بشه قالب های زیبایی درست میکنم و برای دانلود میذارم که مناسب انواع سایت ها با موضوعات مختلف است
-
-
قالب رو ديدم خيلي قشنگ بود
-
-
لینک کار نمی کنه !!!
سایت با ISP من مشکل داره ظاهرا فیلتر هست
طراح قالب رو هم میشه معرفی کنید و در ضمن برای من قالب رو بفرستید خصوصی تا در بخش دانلود مامبولرن انتشار بدم ممنون
-
-
سلام والا فکر نمیکنم ***** شده باشه
لینک جدید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این قالب برای نیوک طراحی شده بود که من فارسی شده اش رو در سایت نیوک قرار دادم ، که نام دقیق طراح اصلی قالب رو نمی دونم که من ( فرزاد عامری ) از تصاویر این قالب استفاده کردم و با تغییراتی که در این قالب دادم با مامبو سازگار شد
به زودی قالب های زیبا و حرفه ای دیگری در سایت برای دانلود میذارم
-
-
با سلام
من موقع نصب این قالب با ارور زیر روبرو می شم
Warning: XML error in /home/enterhos/public_html/enterrayaneh/media/install_47b02b657b752/templateDetails.xml: FOLDER not permitted within FILES
Warning: XML error in /home/enterhos/public_html/enterrayaneh/media/install_47b02b657b752/templateDetails.xml: FOLDER not permitted within FILES
Fatal: XML ERROR in /home/enterhos/public_html/enterrayaneh/media/install_47b02b657b752/templateDetails.xml: not well-formed (invalid token) at line 32
Severe: XML error in /home/enterhos/public_html/enterrayaneh/media/install_47b02b657b752/templateDetails.xml - unclosed tag(s) (IMAGES, MOSINSTALL) at end of file
باتشکر
-
-
این فایل رو جایگزین کنید البته فکر نمیکنم مشکل از این باشه
-
-
با سلام
دوست عزیز باز هم مشکل دارد
باتشکر
-
-
سلام
یه بار پرمیژن ها رو چک کنید، رو لوکال هم تست کنید
یا علی علیه السلام
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)