وب سایت فیما با سیستم مامبو برای دانلود نرم افزار و کتاب های الکترونیکی ، مقالات مختلف و فروشگاه اینترنتی شروع به کار کرده است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

وب سایت فیما با سیستم مامبو برای دانلود نرم افزار و کتاب های الکترونیکی ، مقالات مختلف و فروشگاه اینترنتی شروع به کار کرده است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من فقط چند نکته درباره طراحی سایت بگم!
بهتره یه خورده دیگه روی طراحی سایت کار کنی! از نظر من که یک بازدید کننده میباشم! اصلاً نمیتونم با دیزاین سایتت کنار بیام.
بلوک سمت چپ و راست خیلی ساده بید. منو ه هم اصلاً روشون کار نشده.
سایز فونت هم باید کوچکتر بشه!
البته این نظر من بود.
از لحاظ امنیتی هم اساتید نظر بدن بهتر بید.
ممنون از نظرت
من بیش از 20 قالب مامبو رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم راضیم نکر د تا این یکی رو یه مقدار تغییر دادم واستفاده کردم که باز خوب نتونستم فارسیش کنم.
منو های چپ و راست هم از دو تا کامپوننت مامبو برای منو استفاده کردم ولی خوب کار نکردن ولی باز باید روش کار کنم تا بهتر بشه من خودم هم هنوز با گرافیک سایت مشکل دارم
مشکل سلیقه
دوستان کمکم کنید
رنگ بندی سایتت ضعیفه
سلام. ولی مطالبش خیلی خوبه.این هم حسن بسیار بزرگ سایت و در واقع ویژگی برجسته ی فعلی سایت
یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــلی
من ديشب اين سايت رو كامل گشتم.مطالب خوبي داشت.ولي قالبش ضعيف هست.من به مجيد خان 66 قالب carbonation رو پيشنهاد ميكنم.
ممنون عزیزم
این قالبی که معرفی کردی واقعا خوب بوداتفاقا دارمش و این که یک قالب می خواستم که قابلیت تغییر اندازه متن و پهنای وب سایت برای بازدید کننده فراهم شده باشه
ممنون
من فارسي سازيش كردم اگه مايليد به صورت پيغام خصوصي براتون بفرستم تا تست كنيد.
سلام
همون طور که دوستان گفتند توی قالب کمی بیشتر باید کار بشه ....
یه مشکل هم در نمایش محتوای شما در Sobi وجود داره که پیشنهاد می کنم آنرا رفع کنید....
*** در ضمن اگر دوست عزیز لطف کنه و اون قالبی که گفتیفارسیش کردی رو برای من هم خصوصی بفرستی تا چک کنم ....ممنون می شم.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)