-
کامپوننت با این مشخصات برای دانلود
من 2 کامپوننت مابمو رو برای دانلود رو نصب کردم ولی هیچ کدوم مطالب تو صفحه اول نشون نمی دن .
یعنی یه وب سایت دانلود نرم افزار که نرم افزار های جدید تو صفحه اول نمایش داده بشن و هر کدوم تو بخش مربوطه خود تو قسمت دانلود باشه و با کلیک کردن روی ادامه مطلب تو صفحه اول اون نرم افزار و بخش خودش نمایش بده این کار به صورت دستی قابل انجام ولی خیلی وقت گیره یعنی هر نرم افزار هم تو صفحه اول بزارم و هم تو نرم کامپوننتی مثل docman .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-18-2008 07:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کامپوننت با این مشخصات برای دانلود
سلام
میتوونی ماژول هایی که برای آخرین فایل هاشون هست رو بگیری، بعد یه موقعیت ماژول درست عین body درست کنی و تو صفحه اصلی اونجا منتشرش کنی
یا علی علیه السلام
-
-
من تو سایت Remository وdocman گشتم ولی این ماژولی که شما گفتید رو پیدا نکردم شما می تونید نام ببرید ممنون می شم :'(
آقایون اساتید کمک کنید.
-
-
سلام
شما میتونید از remository استفاده کنید
برای اینکه remository صفحه اصلی سایت شما بشه تنها کافیه از قسمت منو ها لینک داده شده به این کامپوننت رو به بالاترین منو منتقل کنید .
Docman با سری 4.6 مامبو مشکل داره
از Sobi هم میتونید استفاده کنید
یا علی
-
-
ممنون اینو می دونستم ولی اینطوری فقط شاخه ها تو صفحه اول نمایش داده می شن من می خوام نرم افزار های جدید تو صفحه اول نمایش داده بشن این آدرس وب سایتم FIMA.IR یک همچین چیزی الان تو سایت هست ولی نه با کامپوننت دانلود بلکه به صورت معمولی و سنتی مامبو
-
-
سلام
این کار هم سادست . شما میتونید یک ماژول برای این کار بنویسید که این فیلدها رو از دیتابیس مربوطه بخونه و در صفحه نمایش بده
کار مشکلی نیست ...
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)