سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: منوی ترانسپارنت

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

منوی ترانسپارنت

با سلام دوباره
    من ماژول transmenu رو دانلود کردم اما وقتی که اونو نصب کردم و در مامبو اعمال کردم کل صفحه نیومد و فقط این ارور در بالای صفحه اعمال شد:
    D4J TransMenu v1.3

Fatal error: Call to undefined function: get() in c:\appserv\www\mambo\modules\mod_d4j_transmenu.php on line 49

البته این ارور فقط برای قالب fd_green که در قسمت دانلود قالبهای سایت قرار دادید و قالب پیشفرض mambo4.6.2 اعمال میشه و در قالب پیش فرض JA SABINA این طور نیست و کل صفحه بطور سالم ظاهر میشه اما بدون هیچ منویی که بصورت شفاف نشون داده بشه اصلا جای اون ماژول چیزی نیست!!!

با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : منوی ترانسپارنت

سلام

منو D4J Transmenu برای جوملا و مامبو سری 4.5 نوشته شده و با سری 4.6 مشکل داره :

[ltr]
    D4J TransMenu Joomla! module exploit the TransMenu DHTML menu and allows you to integrate to your Joomla! website the navigation system with smooth sliding submenus. D4J TransMenu Joomla! module comes with huge amount of settings beginning from the submenu sliding direction setting and ending to the custom image for a menu item. One of the most distinctive feature is that you do not have to redefine appearance style for the menu, the module will automatically retrieve all the settings from your current template definition and apply them.
    The bottom line is D4J TransMenu Joomla! module can fit up your website navigation menu with new fresh hi-tech look-n-feel and it's absolutely FREE.
    [/ltr]

یا علی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)