با سلام
من روی سایتم مامبو نصب کردم و حالا می خام بدونم چه طوری مطالب گذشته وبلاگم رو به شاخه وبلاگ سایت جدید باید اضافه کنم

با سلام
من روی سایتم مامبو نصب کردم و حالا می خام بدونم چه طوری مطالب گذشته وبلاگم رو به شاخه وبلاگ سایت جدید باید اضافه کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به انجمن مامبولرن خوش آمدي.
بهتره ابتدا آموزش هاي سايت رو مخصوصا آموزش مامبو چيست را مطالعه كنين تا روال كار دستتون بياد .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آبتین جان سلام
من این بخش های سایت رو نگاهی انداختم اما سوالم رو شاید بد مطرح کرده باشم مشکل من نصب نیست من وبلاگی داشتم که با ام تی کار میکند و الان تصمیم گرفته ام به سمت مامبو مهاجرت کنم مشکل اینه که آیا می توانم بعد از نصب مامبو پست های وبلاگم را در MT را به مامبو انتقال دهم .من به شیوه معمول از آرشیو وبلاگ بکاپ گرفته ام .
خیر به شیوه ی معمول نمیشه باید کمی روش بیشتر کار بشه و ...
ولی شدنی هست
مجید جان منظورتون از اینکه کمی بیشتر باید روش کار بشه چیه ؟
یعنی باید چه کار کنم .
سلام
اون طوري كه من ميدونم انتقال ديتابيس يك اسكريپت به اسكريپت ديگه نياز به برنامه نويسي داره .
شايد منظور آقا مجيد اين بوده
يا علي
بله
هر دیتابیسی به دیتابیس دیگه نمی خوره باید بررسی بشه که ساختار دیتابیس شما چیه و بعد اسکرپیتش برای تبدیل به دیتابیس مامبویی انجام بشه
پس دهنم سرویسه ها آره؟
راه حل شما چیه اساتید؟
دوستان من از آرشیو وبلاگم با MT یک اکسپورت گرفته ام این اکسپورت MT هم اینجور بوش میاد باید اسکریپتها ترجمه بشن آره ؟
شما بايد ديتابيس MT رو به ديتابيس قابل فهم توسط مامبو تبديل كنيد .
براي اينكار شايد اسكريپتي وجود داشته باشه . تو گوگل سرچ كنيد . وگرنه بايد برنامه نويسي بشه .
راه آخر هم اينه كه دستي همه ي مطالب رو كپي كنيد !
علاقه مندی ها (Bookmarks)