خروجی سایت خود مامبو، فقط آیتم هایی رو که در صفحه اول منتظر شدن ساپورت می کنه و برای سایر قسمت ها، مثل بخش ها و مجموعه ها و ... ، نمی شه فید جداگانه ساخت. کامپوننتی وجود داره که بتونه چندین فید جداگانه برای بخش های مختلف تولید کنه ؟

خروجی سایت خود مامبو، فقط آیتم هایی رو که در صفحه اول منتظر شدن ساپورت می کنه و برای سایر قسمت ها، مثل بخش ها و مجموعه ها و ... ، نمی شه فید جداگانه ساخت. کامپوننتی وجود داره که بتونه چندین فید جداگانه برای بخش های مختلف تولید کنه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کامپوننتی در این زمینه هست اما روی مامبو 4.6 کار نمیکنه متاسفانه
اگر نیاز باشه باید همین کامپوننت رو تغییرات رو روش داد
سلام
قبلا توي يكي از تاپيك هاي هيمن ماه آقاي فيروزمندان فرمودند كه تيم مامبولرن نوشته ولي پوليه و رايگان نيست/
يا علي
با سلام
درسته، این کامپوننت توسط تیم مامبولرن بصورت کاملا حرفه ای نوشته شده و در بایگانی کامپوننت های تیم مامبولرن موجود است، اما استفاده و دریافت این کامپوننت غیر رایگان هست و برای دریافت این کامپوننت می توانید با آدرس ایمیل info AT mambolearn DOT com تماس بگیرید تا براورد قیمت برای شما ارسال شود.
موفق و پیروز باشید
یا علی
اتفاقا این مدلیش رو هم دیدم که لینک حساب می کنه. البته نه با کامپوننت مامبو. بلکه یک سایت که از iran nuke استفاده می کرد، سیستم مشابهی داشت. من به همین خاطر با اونها صحبت کردم که لینک مستقیم به من بدن ولی اونها ندادن. بعد از چند مدت، دیدم که لینک های غیر مستقیم رو هم شناسایی کرده. اسم سایت ها هم هست ولی عمومی نمی تونم معرفی کنم. اگه مایل هستید تا به صورت خصوصی بیشتر توضیح بدم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)