-
عدم اجرا شدن مامبو روی شبکه داخلی
من قصد دارم مامبورو در یک شبکه داخلی نصب و راه اندازی کنم.از انجاییکه سرور ویندوز 2003 هست مجبور به نصب appserشدم ولی هر کاری کردم نضد سپس سراغ xampp رفتم وخوشبختانه توانستم نصب کنم ولی موقع اجرای xampp این ارور رو میده که که apache حالت busy دارد.بخاطر همین فایل httpd را باز کردم و شماره پورت 80 رو تغییر دادم ولی با همون ارور رو میده.البته iis هم استارت بود که اون رو هم استوپ کردم باز نشد.
دروراقع هر وقت می خوام سرویس اپاچی رو استارت کنم ، نمیشه .
ممنون میشم راهنمایم کنید
باسپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-20-2008 08:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : عدم اجرا شدن مامبو روی شبکه داخلی
سلام
ببینید آپاچی قبل از نصب xampp نصب شده؟ اگر آره، از بیخ غیر فعالش کنید، بعد نصب کنید ببینید میشه یا نه؟
اگر نشد، فایر وال رو از کار بندازید، ببینید میشه یا نه
یا علی علیه السلام
-
-
ببنید من قصد دارم در یک سرور ویندوز 2003 در داخل یک شبکه داخلی برنامه های زیر رو اجرا کنم و کاربران ازان استفاده نمایند:
1- یک app با پلتفرم .net (از iis استفاده می کند)
2-مامبو
حال برای این موضوع نیاز به اجرای همزمان iis و apache هستم . لذا تنها شبیه سازی که تونستم نصب کنم wamp بود (پارس سرور رو امتحان نکردم) .
توی تاپیکهای مختلف راجع به تداخل iis و apache مطلب خوندم لذا ابتدا iis رو خاموش کردم سپس فایل httpd را باز کردم و شماره پورت 80 رو تغییر دادم (81) و با زدن ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چیزی نمیاد.حتی وقتی از کنترل پنل wamp برنامه phpmyadmin را فراخونی می کنم چیزی نمیاد (iis=start--- apache=start---mysql=start)حال:
1- راه حل شما برای اجرای همزمان دو یزنامه بالا چیست؟
2-آیا میشه iis و apache هر دو روشن باشند؟
3-برای اجرا مامبو آیا باید محتویات مامبو را داخل www پوشه wamp بریزم و عملا کاری به iis نداشته باشم؟
4-ایا میشود در اینده بین این سرور و دیگر کلاینتها در خارج از محل شبکه داخلی ارتباط vpn برقرار کنم تا انها نیز بتونند از مامبو استفاده کنند؟
باسپاس از دوستانی که راهنمایی می کنند
-
-
1- port که میشه 81 اینجوری بزنید: localhost:81
2- یه راهی داره که apache و mysql رو تو iis اجرا کرد، یه گوگل کنید...
3- با مورد 2 حل میشه
4- فکر میکنم با یه gateway ای چیزی بشه، البته مطمئن نیستم
یا علی علیه السلام
-
-
دوست من همه اين كار هايي كه گفتيد امكان پذيره من خودم توي يه مجموعه بزرگ كه شبكه داخلي داشت مامبو رو روي ويندوز 2003 سرور راه اندازي كردم در حالي كه iis هم بصورت همزمان سايت هاي ديگري را ساپورت مي كرد. اين چيزي كه من ميبينم تو همون مرحله اول مشكل داره واسه اينكه وقتي شما تحت شبكه نصب مي كنيد مامبو رو اونوقت براي مراجعه به آدرس اون بايد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] IP (198.201.100.1)/mambo به به همچين آدرسي مراجعه كنيد
-
-
سلام دوست عزیز
یه سوال ؟ روی سیستم اینترنتی داری که برای استفاده از اون حتما باید کاتکت بشکی ؟
اگر داری اول آپاچی رو آنیستال کن بعد سیستم ریستارت کن بعد از اینکه سیستم اومد بالا قبل از کانکت شدن آپاچی رو نصب کن و اجرا کن بعد سیستم ریستارت کن بعد از بلا اومدن به صورت کامل اول از آپاچی مونیتور بگیر ببین استارت یا نه اگر هست که هیچ اگر نیست استارت کن و بعد به اینتر نت کانکت شو
انشا الله که درست بشه .
-
-
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=11835.msg64718#msg64718 date=1204635386]
3- با مورد 2 حل میشه
یا علی علیه السلام
[/quote]
دوست عزیز در خصوص مورد 2 یه چیزایی فهمیدم ولی فکر نکنم جواب کارمو بده. بااین حال میشه یه توضیحی بدید.
-
-
سلام
[quote author=ashkanjoon link=topic=11835.msg64719#msg64719 date=1204635431]
دوست من همه اين كار هايي كه گفتيد امكان پذيره من خودم توي يه مجموعه بزرگ كه شبكه داخلي داشت مامبو رو روي ويندوز 2003 سرور راه اندازي كردم در حالي كه iis هم بصورت همزمان سايت هاي ديگري را ساپورت مي كرد. اين چيزي كه من ميبينم تو همون مرحله اول مشكل داره واسه اينكه وقتي شما تحت شبكه نصب مي كنيد مامبو رو اونوقت براي مراجعه به آدرس اون بايد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] IP (198.201.100.1)/mambo به به همچين آدرسي مراجعه كنيد
[/quote]
اشکان جان یه مقدار بیشتر راجع به این قضیه توضیح میدی؟ من درست متوجه نشدم
[quote author=sogoli link=topic=11835.msg64777#msg64777 date=1204700919]
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=11835.msg64718#msg64718 date=1204635386]
3- با مورد 2 حل میشه
یا علی علیه السلام
[/quote]
دوست عزیز در خصوص مورد 2 یه چیزایی فهمیدم ولی فکر نکنم جواب کارمو بده. بااین حال میشه یه توضیحی بدید.
[/quote]
این ها رو بخونید، فکر کنم یه چیزایی دستگیرتون بشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آخریه بهتره فکر کنم، از وسطای صفحه، جواب شروع میشه
یا علی علیه السلام
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)