ارسال نظرات من فعاله ولی امکان ارسال نظر وجود نداره.
خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم .اگه کمک کنید ممنون میشم.

ارسال نظرات من فعاله ولی امکان ارسال نظر وجود نداره.
خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم .اگه کمک کنید ممنون میشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
توی بخش تنظیمات یادداشتها باید بخشی رو که میخاهید توش نظر دادن فعال بشه مشخص کنید. احتمالا در بخش مورد نظرتون نظر سنجی فعال نشده.
حق با شما بود اما
Config file not writeable
!
میده
بالای صفحه زیر منوها یه تیک دارید با این مزمون که میتونید باشکل غیر قابل ویرایش تغییرات رو اعمال کنید. اون تیک رو بزنید.
من از مامبو 4.6.2 استفاده میکنم و هرچی گشتم همچین تیکی پیدا نکردم، راه دیگه ای نداره . ممنون
چرا. ميتونيد توي هاستتون وارد بشيد و پرميشن فايل configuration.php رو به 777 تغيير بديد.
بازم ممنون از راهنماییتون ولی اینکار رو هم کردم نشد، اگه میشه لینک دانلود akocomment فارسی بذارین، من هرچی سرچ کردم نبود یا لینکشون کار نمیکرد من ورزن 2.0 رو از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گرفتم کار هم میکنه ولی فارسی نیست.
سلام
تو پوشه ی ادمین، پوشه ی کامپوننت ها ، پوشه ی کامپوننت کامنت
یه فایل داره به اسم config
اون رو 777 کن درست میشه
یا علی علیه السلام
سلام
این کارو کردم درست شد، خیلی ممنون
اگه لطف کنی لینک دانلود akocomment فارسی بذارین، من هرچی سرچ کردم نبود یا لینکش کار نمیکرد من ورزن 2.0 رو از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گرفتم کار هم میکنه ولی فارسی نیست.
از پاسخهایی که میدین و همیشه به جواب میرسه خیلی ممنونم.
یه سوال دیگه من یادداشت پیشرفته رو که میزنم (از هر جایی که باشه فرقی نمیکنه) صفحه اصلی ادمین باز میشه.
یعنی انگار صفحه اصلی رو زده باشی.هیچکدوم از 3 لینک مربوط به این کامپوننت همینطوری هستند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)