-
تغییر فلدر administrator
سلام
دوستان عزیز می خواستم بپرسم چطور میشه فلدر administrator رو تغییر داد؟ یعنی چطور میشه کاری کرد به جای mysite.com/administrator یه فلدر دلخواه درست کرد؟ در واقع درس صفحه لاگین رو تغییر بدم. اصلا چنین چیزی امکان داره؟
نکته: من دنبال این سوال توی فروم گشتم ولی پیدا نکردم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-12-2007 10:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تغییر فلدر administrator
سلام دوست عزیز
بله میشه ولی باید بطور دستی توی تمام آدرس هایی که از پوشه administrator نام برده و آدرس داده رو عوض کنی یا با دریمویور find & replace کنی ولی در نصب ماژول و کامپوننت و ... مشکل خواهی داشت چون در این نرم افزارها از قبل بطور پیشفرض تو پوشه administrator میره و از اونجا خونده میشه پس باید اونا رو هم دستی عوض کنی . به نظر من هم وقت گیره هم کارایی نداره همین administrator باشه بهتره .
موفق باشی
-
-
اگه می خواین برای امنیت این کار رو بکنین بهترین کار پسورد گذاشتن روی این فولدر هست . کارهای دیگه ای نظیر محدود کردن دسترسی فولدر به یک آی پی و .. را میشه انجام داد. به بخش امنیت انجمن مراجعه کنید .
-
-
[quote author=ninja_esfahan link=topic=9927.msg53948#msg53948 date=1194868667]
سلام دوست عزیز
بله میشه ولی باید بطور دستی توی تمام آدرس هایی که از پوشه administrator نام برده و آدرس داده رو عوض کنی یا با دریمویور find & replace کنی ولی در نصب ماژول و کامپوننت و ... مشکل خواهی داشت چون در این نرم افزارها از قبل بطور پیشفرض تو پوشه administrator میره و از اونجا خونده میشه پس باید اونا رو هم دستی عوض کنی . به نظر من هم وقت گیره هم کارایی نداره همین administrator باشه بهتره .
موفق باشی
[/quote]
فکر می کنم منطقی تره!
-
-
[quote author=جلال افشار link=topic=9927.msg53961#msg53961 date=1194877788]
[quote author=ninja_esfahan link=topic=9927.msg53948#msg53948 date=1194868667]
سلام دوست عزیز
موفق باشی
[/quote]
فکر می کنم منطقی تره!
[/quote]
البته برای جاهای خاص که خیلی به امنیت اهمیت میدهند نام پوشه مدیریت تغییر میکند
البته بهترین راه حل ، همان راهی است که ابتین گفت
-
-
تغییر administrator به هر نام دیگه مشکلات زیادی رو ایجاد می کنه، چرا که برای هر بروز رسانی شما باید تمامی این تغییرات رو دوباره اعمال کنید، همین طور باید توجه داشته باشید که با DreamWeaver انجام اینکار باعث می شه تا اطلاعاتی که در بانک اطلاعاتی برای دسترسی ها تایین شده کمی بهم بریزه ، پس شما باید به SQL ها هم توجه داشته باشید.
از نظر امنیتی هیچ وقت تغییر نام administrator اهمیتی نداره، چرا که اگر کاربری نام کاربری و کلمه عبور شما رو پیدا کرده، مطما پیدا کردن آدرس مدیریت هم نباید کار سختی باشه.
در ضمن، از اونجایی که مامبو بر خلاف بسیار از سیستم های مدیریت محتوای متن باز و غیر متن باز، دارای امنیت بسیار بالا که حدودا می توان گفت کاملا از نظر SQL Injection ها امن شده، ترسی از لحاظ ورود به مدیریت تا زمانی که نام کاربری و کلمه عبور شما از طرف خود شما لو نرفته باشه، نخواهید داشت.
همین طور بررسی دسترسی های مورد نیاز به پوشه ها، استفاده از کامپوننت، مارژول و مامبوت های استاندارد تا حد بسیار زیادی امنیت وب سایت شما رو تضمین خواهید کرد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
مشکل از مشتری بود که با کلمه administrator مشکل داشت!! در نتیجه من یک کار راحت تر کردم. یک فلدر در به اسم mysite.com/login رو ساختم و اون رو ridirect کردم به administrator. همین! یک کلک خیلی ساده.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)