وقتی قالب [Aksoportal] رو نصب میکنم در زیر هدر این پیغام خطا رو میده :
مشکل از کجاستکد:Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kharidec/public_html/templates/akowinterportal/index.php on line 46

وقتی قالب [Aksoportal] رو نصب میکنم در زیر هدر این پیغام خطا رو میده :
مشکل از کجاستکد:Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kharidec/public_html/templates/akowinterportal/index.php on line 46
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دیگه از شما بعیده که سوالتون رو سرچ نمی کنید
Invalid argument supplied for foreach
مرسی
مجید جان من سرچ کردم و جواب رو هم اینطوری گرفتم که چون قالب فارسی شده باید اون خط رو ویرایش کنی و مثلاً اگه منوی اصلی هست به mainmenu تغییر بدم
اما متاسفانه من خیلی برنامه نویسی وب رو بلد نیستم .
ببینید در خط 46 و 47 چی نوشته : (نامی وجود نداره)
کد:foreach($vmrows as $vmrow) { echo "<td width='$vmtab_width%'><a href='".sefRelToAbs("$vmrow->link&Itemid=$vmrow->id")."' class='buttonbar'>$vmrow->name</a></td>"
این خط رو بزار قبل از foreach ببسن درست میشه
کد:if(count($vmrows))
درست نشد مجبور شدم از خط 39 تا 51 رو پاک کردم که اینها بود و به جاش یه موقعیت درست کردم
کد:<?php # Vertical Menu V2.1 - by Arthur Konze - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] $database->setQuery("SELECT id, name, link FROM #__menu WHERE menutype='mainmenu' AND parent='0' AND access<='$gid' AND sublevel='0' AND published='1' AND type<>'separator' ORDER BY ordering"); $vmrows = $database->loadObjectList(); echo "<table border='0' cellpadding='0' cellspacing='2' width='75%'><tr>"; $num_vmrows = count($vmrows); //$vmtab_width = floor(100 / $num_vmrows); if(count($vmrows)) foreach($vmrows as $vmrow) { echo "<td width='$vmtab_width%'><a href='".sefRelToAbs("$vmrow->link&Itemid=$vmrow->id")."' class='buttonbar'>$vmrow->name</a></td>"; } echo "</tr></table>"; ?>
با تشکر از راهنمایی هاتون
دوست عزيز خطوط رو برگردون- مشكل مربوط به كلمه mainmenu هست. شما نام منويي كه در مامبو دارى جاى اين كلمه قرار بده. اكثر قالب هاى منودار اين طورى هستند. مشكلى نداره
مشکل حل شد و هیچ مشکلی در قالب دیده نمیشه خودتون ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
menutype='mainmenu'
اینو دید؟؟؟ شما خودتون هم دقت نمی کنید
خب من باید اینو چیکار میکردم
mainmenu= منوی اصلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)