من نمی خوام بخش کاربری و عضویت داشته باشم ولی میخوا هر کی به سایت میاد بتونه مطلب ارسال منه
لینک ارسال مطلب را گذاشتم تو منوی اصلی
ولی میگه باید عضو شوید تا به این قسمت دسترسی داشته باشید
چه طوری می تونم بدون عضویت به اینجا وارد وشوم

من نمی خوام بخش کاربری و عضویت داشته باشم ولی میخوا هر کی به سایت میاد بتونه مطلب ارسال منه
لینک ارسال مطلب را گذاشتم تو منوی اصلی
ولی میگه باید عضو شوید تا به این قسمت دسترسی داشته باشید
چه طوری می تونم بدون عضویت به اینجا وارد وشوم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در انجمن جستجو کنید.
جواب خیلی از سوالات قبلا داده شده.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من كه جوابم را پيدا نكردم
شما هم كه فقط بلديد بگيد سرچ كن اگه مي خواستم سرچ كنم تو گوگل سرچ مي كردم نه اينجا
سلام
از اینجا می توانید استفاده نمایید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و یا از کامپوننت com_ja_submit که بزودی فارسی شده آن در سایت قرار خواهد گرفت.
یا علی/خداحافظ
اين مطلبي كه شما داديد براي ارسال مطلب توسط تمامي اعضا است
ولي من مي خوام كه بدون عضو شدن به ارسال مطلب دسترسي داشته باشم
نرم افزار نيوك اين قابليت را داره تعجبم كه مامبو نداره
سلام
دوست عزیز من این لینک ها را که فرستادم دیگه خودت هم باید همت کنید
در لینک اول اگه کمی php کار کرده باشید می توانید بر حسب آن تغییرات گفته شده خواسته خود را با تغییر آنها عملی کنید و در بخش دوم گفتم که می توانید از کامپوننتcom_ja_submit برای این کار استفاده نمایید که نیازی به تغییرات در کد ها ندارد .
یا علی/خداحافظ
[quote author=سیامک link=action=profile;u=40 date=1149851046]
[quote author=metijoon link=topic=1255.msg6315#msg6315 date=1149806952]
سلام
من كه جوابم را پيدا نكردم
شما هم كه فقط بلديد بگيد سرچ كن اگه مي خواستم سرچ كنم تو گوگل سرچ مي كردم نه اينجا
[/quote]
۱- اگر فقط این رو بلدیم شما چرا میپرسی؟
۲- سرچ داخل سلیت برای جستجو در محتوای سایت مامبو لرن هست.
۳- ما به شما بدهکار نیستیم که بخواهیم بخاطر بدهکاری سرمون رو پایین بندازیم و شما رو تحمل کنیم.
۴- اگر مامبو رو برای کارتون انتخاب کردید به خاطر قابلیتها و امنیت اون هست، پس نمیتونید برای استفاده از اون منتی بر سر ما بگذارید.
لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید و اونها رو رعایت کنیم. اگر محترمانه رفتار نکنید شخصیت خودتون رو زیر سوال بردید.
پیشاپیش از همکاریتون متشکرم.
[/quote]
مرسي آقا سيامك از پيغامتون
از اين كه من يك كم رك حرف مي زنم عذر مي خوام
اگه ممكنه شما به بزرگواري خودتون ببخشيد در ضمن اگه ممكنه اين كدي كه بايد وارد كنم را برا م بفرستيد
البته اگر ممكنه ........
دوباره از اين كه خيلي رك حرف مي زنم عذر خواهي مي كنم
در ضمن اگه يه نرم افزار مديريت محتواي بسيار عالي با همه قابليتي سراغ داريد كه بهتر از مامبو باشه بهم معرفي كنيد
از لحاظ مادي هم مهم نيست . فقط كار ايراني ها نباشه . چون ميخوام براي يه سايت فوق حرفه اي نصبش كنم .
هر سیستمی که فارسی رو ساپرت کنه نا گزیر یک ایرانی روی اون کار کرده.
مامبو هم یک سیستم ایرانی نیست و محصول شرکت Miro International هست. و ما اون رو فارسی کردیم و در اختیار کاربران قرار دادیم.
سیستمهای حرفه ای زیادی هستند که قابل استفاده هستند ولی ما به خاطر اینکه مامبو یک سیستم رو به رشد و جالب هست اون رو انتخاب کردیم.
عموما تفاوت سیستمهای هم سطح در نحوه کاربری اونها هست نه در کیفیت کارشون. ضمن اینکه این مژده رو به شما میدم که طی چند ماه آینده اخباری رو از سایت مامبو لرن خواهید شنید که متوجه فرق مامبوی تیم مامبو لرن با سایر تیمها و حتی خود شرکت Miro رو خواهید فهمید.
به شما توصیه میکنم برای آشنایی دقیق تر و کاملتر با مامبو مقاله زیر رو مطالعه کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لازم به ذکر هست که این مقاله رو دوست و همکار گرامی آقای دکتر گودرزی آماده و ترجمه کردند و بسیار قابل استفاده و جالب هست.
ما تمام سعیمون رو برای ارایه یک سیستم خوب به شما کرده ایم و علت این کار هم کارا و امن نبودن اکثر سیستمهای تجاری موجود در بازار بوده و هست(البته به نظر ما) شما هم سعی کنید با حوصله و کمک به ما این سیستم رو برای خودتون و بقیه کاربرها بهتر کنید.
ارادتمند
سلام
خسته نباشید ممکنه به من بگویید که کامپوننت com_ja_submit را از کجا می تونم دانلود کنم
مرسی
سلام
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)