با سلام
من چه طوري مي تونم نتايج نظر سنجي رو در سايتم به صورت خصوصي باشه و فقط مدير سايت اونو ببينه؟

با سلام
من چه طوري مي تونم نتايج نظر سنجي رو در سايتم به صورت خصوصي باشه و فقط مدير سايت اونو ببينه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دو راه حل دارید.
یا اینکه همین کامپوننت فعلی رو ویرایش کنید و در کدها تغییر بدید.
و یا اینکه از کامپوننت پیشرفته iJoomla Survay استفاده کنید که یک کامپوننت بسیار پیشرفته و جالب و البته تجاری هست. ولی خریدنش ارزشش رو داره. اگر خواستید میتونید سفارش خریدش رو به ما بدید.
برای دیدن دموی اون هم میتونید به این سایت برید: ijoomla.com
[quote author=سیامک link=topic=12021.msg64126#msg64126 date=1204189897]
دو راه حل دارید.
یا اینکه همین کامپوننت فعلی رو ویرایش کنید و در کدها تغییر بدید.
و یا اینکه از کامپوننت پیشرفته iJoomla Survay استفاده کنید که یک کامپوننت بسیار پیشرفته و جالب و البته تجاری هست. ولی خریدنش ارزشش رو داره. اگر خواستید میتونید سفارش خریدش رو به ما بدید.
برای دیدن دموی اون هم میتونید به این سایت برید: ijoomla.com
[/quote]
من اينقدر حرفه اي نمي خوام
ميشه يك توضيح مختصر بدي كه چه طور رو كد ها بايد تغيير بدم؟
شما برنامه نویس PHP هستید؟ اگر هستید که هیچ توضیحی نمیخاد. نگاه کنید متوجه میشید. اگر هم برنامه نویس نیستید که خوب باید بدید یه برنامه نویس این کار رو انجام بده براتون.
[quote author=سیامک link=topic=12021.msg64162#msg64162 date=1204212226]
شما برنامه نویس PHP هستید؟ اگر هستید که هیچ توضیحی نمیخاد. نگاه کنید متوجه میشید. اگر هم برنامه نویس نیستید که خوب باید بدید یه برنامه نویس این کار رو انجام بده براتون.
[/quote]
نه من زياد سر در نمي يارم
ممنون
سلام
میشه کد مربوطه را بگید ؟
کدی که کنترل میکنهه مدیر لاگین کرده یا نه اگه لاگین کرده بود دکمه نتایج نشون داده بشه اگه نه که هیچ
خب یه راه اینه که دکمه دیدن نتایج رو حذف کنید! و بجاش یه لینک بگذارید که لینک مخصوص مدیر هست !
البته در این حالت وقتی کاربر رای میدهد نتیجه را میبیند! اما بدون رای دادن نه!
[quote author=ا.حاتمي link=topic=12021.msg100098#msg100098 date=1232826478]
میشه کد مربوطه را بگید ؟
[/quote]
اینجا رو مطالعه کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از روی همین می تونید الگر بگیرید. اما برای مدیر باید authentication خاص خودش رو بررسی کنید.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)