-
مشکل در تغییر قالب سایت و نمایش بهتر مطالب
با سلام.
من سایتی که طراحی کردم به صورت انگلیسی/فارسی هست . ( قالب سایت winterportal)
تو سایتم از کامپوننت فایربرد 1.0.3 استفاده می کنم.
در حالت انگلیسی هیچ مشکلی نیست و همه مطالب درست نشان داده می شود.
اما در حالت فارسی مطالب مربوط به نوشته ها و هدرها و ... کامپوننت فایربرد ، به صورت left align نشان داده می شه نه right align ، حالا اگر من بیام و css کل سایت رو تغییر بدم ، و بگم که مثلا :
کد:
TD , TH{
text-align:right;
}
کل هدر ها و دیتا های مربوط به همه table ها به صورت right align در میاد. در صورتی که table های مربوط به ماژول ها رو به صورت center تعریف کردم و میخوام که center باشه .
حالا سوال اینه که می تونم برای این table های مربوط به قسمت اصلی سایت یه کلاس جدا مثلا تعریف کنم؟ (main) یا اینکه می شه کاری کرد که تو css وقتی یه چیو تعریف می کنی از بقیه مطالب ارث نبره؟ ( یعنی وقتی برا ماژول ها کلاس گذاشتم و اون ها رو تعریف کردم ، حالا اگر TD , TH کلی رو تعریف کنم ، ماژول ها از اون ارث نبرن...)
همین طور یه مشکل دیگه دارم با این فایربرد و اون اینکه تو حالت فارسی وقتی می خوایم یه تاپیک جدید بزنیم ، صفحه ای که باز می شه برای نوشتن تاپیک جدید و ... ( ویرایشگر) باعث می شه که قالب سایت به هم بریزه ، اما در حالت انگلیسی درست هست.) این رو چجوری می تونم درستش کنم؟ خیلی تغییرات تو قالب دادم ، حتی سایز جداول را به صورت پیکسلی در اوردم و از حالت درصدی خارجش کردم ، باز درست نشد.
لطفا من رو راهنمایی کنید.
ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-28-2008 07:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)