-
مشکل در ويرايش يك كامپوننت
با سلام دوستان
من دوست نداشتم که در پایان نوشته های استاتیک علامت نظر بیاد واسه همین اومدم تو کامپونت ها com_comment رو حذف کردم .
بعد اومدم تو سایت . باز میشد . مرفتم توی بخش ها وا میشد مجموعه ها هم باز میشدند . ولی محتواها و محتوای استاتیک رو میخواستم باز کنم این ارور رو میداد :
Warning: require() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Unable to access /home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26
Warning: require(/home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26
Warning: require() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Unable to access /home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26
Warning: require(/home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26
Fatal error: require() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required '/home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'
in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26
ولی متاسفانه یه بار که دیسکانکت کردم من اصلا به این دومین دیگه نمیتونم برم . یعنی اصلا نمیتونم وارد سایت خودم بشم . در صورتی که دیگران واسه باز کردن صفحه اولش مشکلی ندارن .
لطفا راه نمایی کنید دوستان . :'( :-[
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-28-2008 04:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در ويرايش يك كامپوننت
شما کافی بود توی تنظیمات کامنت غیر فعالش میکردید! یا مامبوتشو عدم انتشار میزدید! لازم نبود بترکونیدش! فایلهاشو جایگزین کنید درست میشه.
-
-
[quote author=سیامک link=topic=12034.msg64188#msg64188 date=1204225800]
شما کافی بود توی تنظیمات کامنت غیر فعالش میکردید! یا مامبوتشو عدم انتشار میزدید! لازم نبود بترکونیدش! فایلهاشو جایگزین کنید درست میشه.
[/quote]
با تشکر از پاسخ . دستی جایگزین کردم عمل نکرد .
چطوری میشه این کامپوننت رو فقط غیر فعال کرد ؟
-
-
براي غير فعال كردن :
مديريت - مامبوت ها - comment : عدم انتشار
و :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
لطفا یک موضوع رو در چند تاپیک مطرح نفرمائید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)