-
تنظیم قسمت کامنت
من تو سایتم قسمت کامنت گذاشتم ولی کامنتش خیلی ابتداییه و به دردر نمیخوره بعدشم تو صفحه اول سایت هم قسمت نظر دادن نمیاره  این سایت منه ببینید قسمت کامندشو
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخام کامنداش مثل این باشه  این خیلی با حاله
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مامبوتشم که نصب می کنم این خطا رو میده
Warning: botakocomment(/home/eleir/public_html/administrator/components/com_akocomment/config.akocomment.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/eleir/public_html/mambots/content/akocommentbot.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 31
Fatal error: botakocomment(): Failed opening required '/home/eleir/public_html/administrator/components/com_akocomment/config.akocomment.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'
in /home/eleir/public_html/mambots/content/akocommentbot.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 31
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-04-2006 08:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: تنظیم قسمت کامنت
شما کامپوننت آکو کامنت رو نصب کردید؟
این ایرادی که اینجا گذاشتید از فایل کانفیگوریشن آکو کامنت هست. بررسی کنید ببینید قابل ویرایش هست یا خیر.
-
-
بله این کامپونت را نصب کردم
واین پوشه اصلا وجود ندارد
com_akocomment
در این مکان
/home/eleir/public_html/administrator/components
-
-
خوی شما باید کامپوننت آکوکامنت رو هم نصب کنید.
این مامبوت و کامپوننت با هم کار میکنن.
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)