-
در خواست کمک
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکلی برام پیش امده ممنون میشم اگر کسی اطلاعی در باره این مشکل داره منو هم راهنمایی کنه
من برنامه appserرو روی سرور نصب کردم و مامبو رو هم روش نصب کردم ولی بعد ازاینکه شاخه instalition رو پاک می کنم روی کلاینها سایت کامل باز نمیشه فقط متنها باز میشه و هیچ گونه عکسی لود نمیشه ممنون میشم اگه به من هم کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-17-2008 11:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : در خواست کمک
آدرس قالب و اینجور چیزا تو بخش قالب کاربریت درسته ؟
-
-
دوست عزیز سلام ممنون از توجه شما
من تمامی تنظیماتم به حالت پیش فرضه روی سرور سایت کامل بالا میاد ولی روی کلاینها سایت ناقص بالا میاد
ممنون
-
-
-
-
-
-
عکسی چیزی بزارید که متوجه بشیم ناقص یعنی چی در تصویر معملوم بشه منظورم این بود ؟
-
-
از روی سرور
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از روی کلاینتها
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
جدیدن برای نمایش آمار بازدیدکنندگان سایت به جای نمایش اعداد error میدهد تا حالاکه نتونستم درستش کنم لطفا کمکم کنید متشکرم . متن خطا به این صورت است .
[color=red]Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 33834 bytes) in C:\AppServ\www\web\modules\mod_vcnt.php(2) : eval()'d code(1)[/color]
-
-
این مورد (ارور در آمار) ربطی به تاپیک نداشت.
ولی به هر حال اینجا رو ببینید، به جوابتون می رسید
-
-
دوستان عزیز کسی تا به حالا به مشکل من بر نخورده ؟؟؟ :'( :-\
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)