سلام
من جملای جملا دات آی آر رو سایتم نصب کردم.آیا می تونم بدون دردسر و بدون از دست دادن هیچ مطلبی سیستم سایتو به مامبو تغییر بدم.
البته مامبوی مامبولرن

سلام
من جملای جملا دات آی آر رو سایتم نصب کردم.آیا می تونم بدون دردسر و بدون از دست دادن هیچ مطلبی سیستم سایتو به مامبو تغییر بدم.
البته مامبوی مامبولرن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما براحتی میتوانید این کار را انجام دهید
برای این کار چند پیشنهاد وجود دارد
1- از بانک اطلاعاتی خود بک آپ بگیرید
2- در پوشه ای داخل هاست خود مامبو را اکسترکت نمایید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3-فایلconfiguration.php سایت خود را در داخل پوشه مامبو بریزیدو تغییرات زیر را ایجاد نمایید
سپس تمام فایل های کامپوننت ها ماژول ها مامبوت ها و قالب هایی که بعدا نصب کرده اید را داخل این پوشه در جای مناسب خود کپی نمایید همچنین پوشه images راکد:$mosConfig_absolute_path = 'C:/Mambolocal/www/mambo/new'; $mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] $mosConfig_cachepath = 'C:/Mambolocal/www/mambo/new/cache';
سپس کامل درست کار کردن سایت مامبویی را داخل این پوشه را چک نمایید اگر مشکلی نبود تمام فایل های موجود در رووت (بجز configuration.php و پوشه new)را پاک نمایید و تمام فایل های پوشه new (بجز configuration.php)را داخل رووت انتقال دهید و از مامبو لذت ببرید
یا علی/خداحافظ
سلام
دلیل اصلی مهاجرتمن به دلیل ساپورت خوب بچپه های مامبو هستش.
حالا من می خواستم بپرسم بعد از تغییر سیستم چه فرقی برای من خواهد کرد. یعنی می خوام بدونم این دوتا سیستم با هم چه فرقی یا برتری نسبت به هم دارند؟
منظورم جملای جملا دات آی ار و مامبوی مامبو لرنه؟
فعلا به جز همون مساله ساپورت فرق قابل توجه دیگه ای وجود نداره.
البته برای ریز تغییرات و همچنین تغییرات آینده بهتره سری به سایتهای رسمی هر دو سیستم بزنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)