سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: مشکل در تغییر قالب سایت و نمایش بهتر مطالب

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل در تغییر قالب سایت و نمایش بهتر مطالب

با سلام.
    من سایتی که طراحی کردم به صورت انگلیسی/فارسی هست . ( قالب سایت winterportal)
    تو سایتم از کامپوننت فایربرد 1.0.3 استفاده می کنم.
    در حالت انگلیسی هیچ مشکلی نیست و همه مطالب درست نشان داده می شود.
    اما در حالت فارسی مطالب مربوط به نوشته ها و هدرها و ... کامپوننت فایربرد ، به صورت left align نشان داده می شه نه right align ، حالا اگر من بیام و css کل سایت رو تغییر بدم ، و بگم که مثلا :
    کد:
    TD , TH{
    text-align:right;
    }
    کل هدر ها و دیتا های مربوط به همه table ها به صورت right align در میاد. در صورتی که table های مربوط به ماژول ها رو به صورت center تعریف کردم و میخوام که center باشه .
    حالا سوال اینه که می تونم برای این table های مربوط به قسمت اصلی سایت یه کلاس جدا مثلا تعریف کنم؟ (main) یا اینکه می شه کاری کرد که تو css وقتی یه چیو تعریف می کنی از بقیه مطالب ارث نبره؟ ( یعنی وقتی برا ماژول ها کلاس گذاشتم و اون ها رو تعریف کردم ، حالا اگر TD , TH کلی رو تعریف کنم ، ماژول ها از اون ارث نبرن...)
    همین طور یه مشکل دیگه دارم با این فایربرد و اون اینکه تو حالت فارسی وقتی می خوایم یه تاپیک جدید بزنیم ، صفحه ای که باز می شه برای نوشتن تاپیک جدید و ... ( ویرایشگر) باعث می شه که قالب سایت به هم بریزه ، اما در حالت انگلیسی درست هست.) این رو چجوری می تونم درستش کنم؟ خیلی تغییرات تو قالب دادم ، حتی سایز جداول را به صورت پیکسلی در اوردم و از حالت درصدی خارجش کردم ، باز درست نشد.
    لطفا من رو راهنمایی کنید.
    ممنون.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

پاسخ : مشکل در تغییر قالب سایت و نمایش بهتر مطالب

تو فروم های خود مامبو هم search کردم، چیزی دستگیرم نشد ، فقط این لینک رو پیدا کردم که اونم به درد نخورد...
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

البته ، مشکل دوم فقط مربوط به firefox هست ، تو IE و opera درست کار می کنه، اما مشکل اولی تو همه browser ها هست.

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

خوب شما كافيه فقط در كلاس مربوط به نوشته ها و هدرها و ... کامپوننت فایربرد اين تغيير رو اعمال كنيد . يعني توي اون كلاس تعريف كنيد كه راست چين باشه .

اگه آدرس سايتتون رو بديد مي تونم كلاس مربوطه رو بهتون بگم .

دو زبانه هست ، یعنی باید اگه بخوام css خود کامپوننت رو تغییر بدم ، دو تا css براش بسازم ، (rtl , ltr) نمی شه از طریق خود css قالب سایت اون رو تنظیم کرد؟ یعنی خود fireboard کلاس پیش فرضی برا اینکار نداره؟ مثلا دیدم کامپوننت های تماس و ... به صورت پیش فرض تو قالب کلاس دارن، فایربرد نداره همچین کلاسی؟ مثلا یه چی تو مایه های table.fireboard یا این چیزا...
    css خود کامپوننت رو نمی دونین کجا آدرس دهی شده ؟ که اگر نشد اصلا دو تا css براش تعریف کنم؟ خودم گشتم محل آدرس دهیشو پیدا نکردم. ( که بخوام دو تا css براش تعریف کنم.)
    سایت هم روی لوکال هست ، اگر با راهنمایی های شما نشد ، عکس ازش می گیرم می ذارم تا ببینین...
    با تشکر.

شما براي دو زبانه كردن كاري كردين كه از 2 css فراخواني بشه يا دو تا مامبو جدا نصب كردين ؟

اسم كلاس هاش رو دقيقا نمي دونم ولي اينها رو امتحان كنيد

کد:
    #fireboard
    کد:
    td.fb

دو تا css ، برا همین باید اونجایی که به فایل forum.css لینک داده رو پیدا کنم تا بتونم با دو تا css جایگزینش کنم...

خوب فايل forum.css توي فولدر templates در مسير components/com_fireboard هستش .

نه منظورم جایی بود که داخل خود کد های کامپوننت گفته css مربوط به اون این هست...
    به هر حال آقا خدا عمرت بده ، مشکلم حل شد ، همون
    کد:
    #fireboard td, th
    جواب داد، حالا فقط مشکل تاپیک جدیدش مونده، که اونم ببینم می تونم مشکلش رو حل کنم یا نه، اگه نشد عکسشو می ذارم ببینین چی کار باید بکنم.
    بازم ممنون.

همه مشکل ها حل شد غیر از اون مشکل با فایرفاکس که گفتم ، این هم عکسش:

نگین قالب سایتت رو درصدی گذاشتی ، که نه اینجوری نیست ، جدول هاش سایز داره ( پیکسلی) ، اما نمی دونم چرا تو فایر فاکس این جوری می شه ، اینم کد css مربوط به صفحه پست:
    کد:
    #fb_postmessage{border-left: 1px solid #CCCCCC;border-right: 1px solid #CCCCCC;}
    table#fb_postmessage .fb_button{border: 1px solid #999;color: #000;padding: 1px;}
    table#fb_postmessage .fb_slcbox{border: 1px solid #999;color: #000;}
    #fb_post_message .postinput{width: 94%;border: 1px solid #ccc;padding: 3px 5px;}
    #fb_postmessage tr.fb_sectiontableentry2 td.fb-topicicons td{border-bottom: 0px solid #CCCCCC;}
    #fb_postmessage tr.fb_sectiontableentry1 .fb-postbuttonset td.fb_posthint{background: #FFFFCC;border: 1px solid #CFC1A9;padding: 2px 5px;}
    table#fb_postmessage .fb_posthint .fb_inputbox{background: #FFFFCC;border: 0px solid #FFFFCC;width: 100%;}
    .fb-postbuttonset{width: 95%;}
    .fb-postbuttons { }
    table#fb_postmessage .fb_txtarea{ width:95%;overflow: auto;height:300px;border:1px solid #ccc;}
    .fb_txtarea{height: 300px;width: 95%;}
    #fb_postmessage tr.fb_sectiontableentry1 .fb-postbuttonset td,
    #fb_postmessage tr.fb_sectiontableentry2 .fb-postbuttonset td{border-bottom: 0px solid #CCCCCC;}
    table#fb_postmessage .button{border: 1px solid #999;color: #333;font-weight: bold;padding: 3px 10px;margin: 3px;}
    .fb_leftcolumn{width:160px;text-align: right;}

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)