من چه طوري مي تونم اندازه فونت داخل نوشته هام رو يه كم زياد كنم يعني يك سايز زياد بشه ؟
البته قالب من JA Sabina هست

من چه طوري مي تونم اندازه فونت داخل نوشته هام رو يه كم زياد كنم يعني يك سايز زياد بشه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اولا بايد css بدونيد. اما براى راحت بودن فايل css رو باز كنيد و عدد font size رو تغيير بديد. اگر مشكلى بود بگيد.
دقیقا بگید فونت چه قسمتی تا بتونیم دقیق راهنمائی کنیم.
در فایل css->mmabo.css باید تنظیم کنین.
دقیقا خاطرم نیست ولی فکر می کنم با table.contentpane یا table. contentpaneopen درست می شه.
[quote author=nabegheyegharne_theme link=topic=12079.msg64440#msg64440 date=1204396065]
اولا بايد css بدونيد. اما براى راحت بودن فايل css رو باز كنيد و عدد font size رو تغيير بديد. اگر مشكلى بود بگيد.
[/quote][quote author=30vil link=topic=12079.msg64430#msg64430 date=1204388454]
[/quote]
فقط قسمت ارسال مطلب و نوشته هاي داخل سايت رو مي خوام بزرگ باشه
خيلي ممنون
اولا من تا css رو نبينم... چون ممكنه چند جا بشه سايز رو تعريف كرد.
ولى اصولا در css بعد از body نوشته td, div و .. اونجا font size رو بزاريد.
باید css قالبتون در قسمت مدیریت قالب های بخش کاربری تغییر بدید که نیاز css بلد باشد واگه بلد نیستید یه راه حل ساده اینکه
بعد از باز کرن فایل css یکی یکی font size ها رو تغییر بدید وبرگردید به صفحه اول سایت ببیند کدوم قسمت تغییر کرده تا آیتم مرد نظر پیدا کنید که با این روش یاد می گیرید چطور باقی قسمت های دیگر هم تغییر بدید یه خورده طولانی ولی برای کسای که css بلد نیستند خوبه بهتر اول رو لوکال انجام بدی بعد فایل css رو منتقل کنی رو سرور
[quote author=majd66 link=topic=12079.msg64874#msg64874 date=1204810049]
باید css قالبتون در قسمت مدیریت قالب های بخش کاربری تغییر بدید که نیاز css بلد باشد واگه بلد نیستید یه راه حل ساده اینکه
بعد از باز کرن فایل css یکی یکی font size ها رو تغییر بدید وبرگردید به صفحه اول سایت ببیند کدوم قسمت تغییر کرده تا آیتم مرد نظر پیدا کنید که با این روش یاد می گیرید چطور باقی قسمت های دیگر هم تغییر بدید یه خورده طولانی ولی برای کسای که css بلد نیستند خوبه بهتر اول رو لوکال انجام بدی بعد فایل css رو منتقل کنی رو سرور
[/quote]
خیلی ممنون حتما این کار رو می کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)