با سلام.
مگر نباید وقتی هنگام لاگین ، پسورد رو اشتباه می زنیم ، پیغام بده که اشتباه است؟! حالا نمی دونم چی شده وقتی ، پسورد رو اشتباه می زنن ، redirect می شه رو صفحه اول ، بدون هیچ پیغامی...

با سلام.
مگر نباید وقتی هنگام لاگین ، پسورد رو اشتباه می زنیم ، پیغام بده که اشتباه است؟! حالا نمی دونم چی شده وقتی ، پسورد رو اشتباه می زنن ، redirect می شه رو صفحه اول ، بدون هیچ پیغامی...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
safe mode و یا register globals روشن هست ؟؟
یک جستجو هم در انجمن کنید قبلا ظاهرا بحث شده است
جفتش off هست ، از لوکال هاست wampserver استفاده می کنم ، اما فکر می کنم قبلا درست بود ، یه دونه دیگه هم نصب کردم ، اونم همین جوریه!!! به احتمال زیاد تنظیمات php.ini به هم خورده یا ماژول های آپاچی ، پس قاعدتا نباید وقتی رو سرور آپلود شد مشکلی داشته باشه ...
اما search کردم ، مشکل این جوری نبود، فقط یه جا گفته شده بود که کلا کسی نمی تونه وارد سایت بشه که گفته بودن:
کنترل کنید ببینید save session path قابل ویرایش هست یا خیر!
می خواستم ببینم مورد من هم همین می شه؟ آخه من تو حالتی که user, pass درسته ، مشکلی نداره!!! اصلا این تنظیم رو کجا می شه اعمال کرد؟!
با تشکر.
save session path بله این هم باید قابل ویرایش باشه این تنظیمات در php.ini انجام میشه
یک مامبو دیگه نصب کنید حالا که روی لوکال هستید ببنید بازم همین مشکل هست
موارد فوق که گفتم رو هم بررسی کنید مشکل از همین هاست
تنظیمات بالا رو هم اگر روی سرور باشید باید مدیر سرور انجام بده
البته ، save session path که نمی تونه باشه ، چون سشن ساخته می شه ، با اون مشکل نداره ،فقط نمی تونه ارور مربوط به اشتباه بودن یوزر ویا پسورد رو نشون بده، البته ارور های دیگه رو نشون می ده مثل حالتی که فیلد یوزر و پسورد خالی باشه ، آره مامبو که زیاد نصب دارم رو لوکال ، همش همین جوره ، 100% از تنظیمات سرور هست ، حالا چی هست ، من که نمی دونم!!!
appserv هم تست کردم نشد، یه ویندوز که ربطی نداره؟ ( ویندوزم ویستا هست آخه )
** دو پست شما یکی شد
منم همين مشكل رو دارم هم در لوكال و هم در سرور
فكر نكنم اين خيلي مشكل بزرگي باشه !!
احتمالا مشكل از مامبو هستش .
در نسخه ي بعدي انشا ... رفع ميشه .
پس جریان چیه بعضی ها مشکل رو داردن ، بعضی ها نه؟! مثلا چرا خود مامبولرن این مشکل رو نداره؟! به تنظیمات سرور بستگی داره؟چه تنظیمیش؟!
نه مشکل بزرگی نیست ، اما خوب بالاخره مشکل مشکله ...
[quote author=mr_aliagha link=topic=12080.msg64431#msg64431 date=1204389820]
با سلام.
[/quote]
عموما مشکل از تنظیمات سرور هست
پس یکبار دیگه هم از صحت سالم بودن فایل ها و تنظیمات اطمینان حاصل کنید و ...
مشکل اینه که نمی دونم برای تنظیمات سرور مامبو چی نیاز داره ؟!
فقط می دونم همون هایی که موقع نصب می گه بهش نیاز هست ( مثل register global , safe mode , ...) درسته ، دیگه بقیه رو نمی دونم چی باید باشه که تو تنظیمات پیش فرض سرور ها نیست ، چون appserv رو هم نصب کردم همین مشکل رو داشت...
علاقه مندی ها (Bookmarks)