-
بازهم مشکل در داتسو
سلام
من گالری داتسو 1.6 رو نصب کردم
من وقتی میرم در صفحه فرانتد سایت و با یوزر و پسورد وارد میشم و می رم به بخش تصویر جدید داتسو برای آپلود عکس از بین مجموعه ها فقط گالری تست رو می بینم در حالیه چند گالری ساخته بودم. البته متاسفانه با این روش ساختم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمی دونم چرا هیچ گالری درست نمی کنه و فقط گالری ها باید زیرمجموعه تست باشن 
البته در ورژن 1.3.8 مشکل اضافه نکردن گالری رو نداشتم ولی مشکل نبود گالری ها در بخش آپلود عکس در صفحه فرانتد رو دارم
بچه ها من یک کوچولو عجله دارم. شرمنده به خدا 
حالا هم یک مشکل جدید دارم موقع آپلود این ارور رو میده:
C:\AppServ\www\mambo\administrator\components\com_ datsogallery\images.datsogallery.php on line 16
من انجمن رو سرچ کردم و هر کاری که گفته بودن انجام دادم از جمله تغییر در php.ini ولی نشد که نشد 
***** پستهای شما یکی شدند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-02-2008 08:40 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بازهم مشکل در داتسو
یک پیشنهاد دارم من مشکلی با داتسو نداشتم
اما شما یک لطفی کنید
datso.fr رو چک کنید و نسحه ی EN اون رو دانلود کنید و روی یک مامبو فارسی جداگانه نصب کنید و ببنید باز هم مشکل دارید
اگر آری روی مامبوEN نصب کنید و تست کنید
ممنون میشم خبرش رو با ما هم بدید تا بررسی کنیم
-
-
اون که چشم این کار رو می کنم. اما مساله اینه این ارور رو در لوکال میداد و در سایت اصلی نمیداد. اون 2 مشکل بالا یعنی نیومدن گالری در آپلود fronted سایت مشکل اصلی منه.
البته در کمال پوزش باید بگم گالری های بسیار بهتری بودن فقط کاش با مامبو مشکل نداشتن یکی از نقد های من به مامبو همین مشکلاتش با خیلی از کامپوننت هاست
آقا اگر این مشکل (نیومدن گالری ها در فرانتد) قابل حل نیست بگین ما حداقل تکلیفمون با این داتسو روشن بشه
راستی آقا مجید من داتسو EN ورژن 1.6 رو در مامبو 4.6.1p مامبولرن نصب کردم در تمام صفحات ادمین اون از جمله اضافه کردن عکس یا آپلود و غیره این ارور ها رو میداد:
Notice: Use of undefined constant _DG_PUBLISHCAT_TB - assumed '_DG_PUBLISHCAT_TB' in C:\AppServ\www\cibi\administrator\components\com_d atsogallery\toolbar.datsogallery.html.php on line 49
Notice: Use of undefined constant _DG_UNPUBLISHCAT_TB - assumed '_DG_UNPUBLISHCAT_TB' in C:\AppServ\www\cibi\administrator\components\com_d atsogallery\toolbar.datsogallery.html.php on line 51
Notice: Use of undefined constant _DG_ADDNEWCAT_TB - assumed '_DG_ADDNEWCAT_TB' in C:\AppServ\www\cibi\administrator\components\com_d atsogallery\toolbar.datsogallery.html.php on line 53
Notice: Use of undefined constant _DG_EDITCAT_TB - assumed '_DG_EDITCAT_TB' in C:\AppServ\www\cibi\administrator\components\com_d atsogallery\toolbar.datsogallery.html.php on line 55
Notice: Use of undefined constant _DG_REMOVECAT_TB - assumed '_DG_REMOVECAT_TB' in C:\AppServ\www\cibi\administrator\components\com_d atsogallery\toolbar.datsogallery.html.php on line 57
N پست شما یکی شد !!!
-
-
فایل زبان به نام Persian هست اون یک کپی ازش بگیرید و بکنید fa_IR.php مشکل حل میشه
-
-
1. آقا من برای خودم به شدت شرمنده ام این همه با این مامبو کار کردم یک اشتباه واقعا احمقانه داشتم و مستحق کتک هستم >
الان دیدم در تنظیمات داتسو گالری هایی رو که می خوام انتخاب می کردم :-[
البته الان یک مشکل دیگه دارم هر عکسی انتخاب می کنم به سایزش گیر میده نمی فهمم چرا با اینکه در تنظیمات سایز رو درست کردم حتی عکسی دقیقا با اندازه ای مشخص کرده بودم فرستادم ولی نشد. البته همه اینها برای 1.3.8 بود
2. مشکل اضافه نشدن مجموعه ها کماکان در 1.6 هستش حتی با ورژن EN اون کاری رو هم که آقا مجید گفت کردم ارورها دیگه نیومد ولی مشکل مجموعه هست.
(به بزرگی خودتون این اشتباه فاحش من رو ببخشید :'(
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)