-
اضافه کردن فیلدهای مورد نظر به فرم ثبت نام کاربر
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای فیروزمندان و دوستان
من دنبال این هستم که چند فیلد دیگر به فرم ثبت نام کاربران اضافه کنم ، کامپوننت user extended رو نیز گرفتم ولی این ماژول در قسمت ثبت نام کاربر فیلد اضافه نمیکند.در این فروم هم سرچ گرفتم و قبلا هم راجع به این موضوع دوستان سوال کرده بودند و جواب داده شده بود که یک ماژول به نام comminity builder هم باید نصب شود تا بتوان چنین کاری کرد ولی من نتونستم ماژولی به این نام پیدا کنم و یک لینک هم داده شده بود که کار نمیکرد.میخواستم ببینم که بالاخره برای اضافه کردن چند فیلد به فرم ثبت نام چکار باید کرد و آیا ماژولی هست که این کار را انجام دهد و اگر هست از کجا باید دانلود کنم .
یک سوال دیگه که داشتم اینه که سایت من فعلا روی لوکال هست میخواستم ببینم برای انتقال روی ریموت سرور میتونم اول روی لوکال ماژولها و کاپوننت ها را نصب کنم و بعدبه سرور انتقال دهم یا اینکه بهتر است ماژولها و کامپوننت ها را بعد از انتقال هسته ی اصلی مامبو روی سرور ، نصب کنم.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-02-2008 01:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : اضافه کردن فیلدهای مورد نظر به فرم ثبت نام کاربر
سلام
من یکبار این سوال را پرسیدم و آقا مجید من را راهنمایی نمودن و گفتن از user extend استفاده کنم کار من را راه انداخت ولی اون زمان که من درگیر این موضوع بودم CB هم بهم معرفی کردن ایشون اونم چیز خوبی بود و امکانات زیادی داشت ولی برای کار من همان user extend کفایت کرد
میتونید روی CB هم بررسی کنید
موفق باشید
-
-
میشه یکی کامل توضیح بده که با چه ماژول و یا کامپوننتی میشه همچین کاری رو کرد(یعنی به فرم ثبت نام کاربران فیلدهای دیگری رو اضافه کرد؟)؟و لطف کنید لینک اون رو هم بدید.
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این به شما کمک می کنه
-
-
من این کامپوننتی رو که لینکشو دادی(user_extended)رو دانلود و نصب کرده ام ولی فقط با نصب این کامپوننت نمیشه فیلد رو اضافه کرد تا اطلاعات رو بظور اتوماتیک ذخیره کنه. ولی در صفحه ی همون لینکی که دادید نوشته شده : این کامپوننت دارای یک ماژول نیز می باشد ،لینک این ماژول گفته شده رو میخوام .
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فعلا از این استفاده کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)