:-X
اقا یکی رو میخام که واسم نصب کنه مامبو رو به مامبولرن ایمل کردم جوابم رو ندادن

:-X
اقا یکی رو میخام که واسم نصب کنه مامبو رو به مامبولرن ایمل کردم جوابم رو ندادن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
سعی کنید خودتون نصب کنید تا بهتر یاد بگیرید هر جا هم مشکلی داشتید بگید تا راهنمایی کنیم
در غیر این صورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظ
دوست عزیز من که در پیام خصوصی که فرستادید شما رو راهنمایی کردم.
الان اگر من برات نصب کنم بعدش چی
اگر مشکل داشتی اینجا بنویس/ وبمستر شدن آسون نیست ککو![]()
جوجو جون اونقدر ها هم تازه کار نیستیم بابا !!! یه سر به سایت بزن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ّبا نایک و پلاتنیم و انواع فروم های گفتگو کار کردم و وبمسترشون بودم
مامبو رو بار اوله دارم باهاش کار میکنم !
و الان تو امتحانات هستم اونقدر وقت اضافه ندارم بزارم رو کار کردن با این و ور رفتن بهش واسه همین این همه کمک میخام از ملت :
یه مشکل از جای دیگه بود نصب نمیشد ! حالا دیگه نصب کردم ببین : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا مشکلم با پاک نشدن مطالب قبله !
یعنی دسته بندی هاشو نمیدونم به چه ترتیبه و از کجا شروع کنم پاک کردن که پاک بشه ! :-X
اگه میشه راهنمایی کن چیجور همه مطالب رو پاک کنم و دسته بندی ها(کاتولیج)ها رو پاک کنم و منو ها رو همه رو پاک کنم از اول اونجور که خودم میخام بچینم !
تا بعد برا نصب تالارهای گفتگو و گالری عکس و یکی شدن یوزر ها برا هر 3 قسمت مظاهم بشم :P
یوزر پس بده پاک کنم
برای پاک کردن مطالب:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)