-
تغيير رنگ فونت ماژول ها
آقا اگه دو تا موقعيت ماژول در index تعريف كنيم مثلا user1 و user2 حالا اگه اين دو موقعيت جايي از قالب قرار بگيرند كه رنگ بكراند در قالب در اون قسمت تيره رنگ باشه چكار كنيم و از چه تگي استفاده كنيم در css كه بتوانيم رنگ فونت اين دو ماژول رو روشن كنيم اما رنگ بقيه جا ها مثل mainbody مشكي باقي بمونه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-03-2008 09:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تغيير رنگ فونت ماژول ها
سلام دوست عزیز ........... من زیاد وارد نیستم ..... ولی طبق سرچهایی که تو انجمن کردم به این نتایج رسیدم
1. در فایل css خود برای مازول خود کلاس جدا تعریف کنید . مثلا
کد:
table.moduletable-news {
margin-bottom: 0px;
background-image:url(../images/3.jpg);
background-position:bottom left;
background-repeat:no-repeat;
padding-bottom:0px;
padding-right:0px;
width:220px;
}
table.moduletable-news th {
background-image: url(../images/1.jpg);
font-size: 11px;
color: #ffffff;
text-align: right;
width: 220px;
font-weight:bold;
padding-left:40px;
height:49px;
padding-top:5px;
font-family:tahoma,verdana,arial, tahoma;
text-transform:lowercase;
text-indent: 10px;
}
table.moduletable-news td {
background-image: url(../images/2.jpg);
background-repeat:repeat-y ;
font-weight: normal;
margin-bottom:5px;
}
2. سپس در قسمت تنظیمات مازول ها ... در قسمت پسوند کلاس ماژول نامی که به آن داده اید وارد کنید مثلا news - . که در بالا ذکر شد . به این ترتیب خصوصیات هر مازولی که شما این پسوند رو بهش اضافه کنی طبق تنظیمات فایل css شما میشه .......
نکته در حالت عادی کدهای css برای مازول به این صورت هست .. یهنی بدون پسوند و شما پس از اضافه کردن پسوند به اون این خاصیت رو به بعضی مازول ها میدید .
حالت عاددی
کد:
table.moduletable {
margin-bottom: 0px;
background-image:url(../images/3.jpg);
background-position:bottom left;
padding-bottom:0px;
padding-right:0px;
width:220px;
}
table.moduletable th {
background-image: url(../images/1.jpg);
font-size: 11px;
color: #ffffff;
width: 220px;
font-weight:bold;
padding-left:40px;
height:49px;
padding-top:5px;
font-family:tahoma,verdana,arial, tahoma;
text-transform:lowercase;
text-indent: 10px;
}
table.moduletable td {
}
اگر جوابم ناقص بود ....شرمنده ...... در حد تواناییم بود ... دوستان اصلاحش کنن .......موفق باشید
-
-
آقا اين كلاس ها بايد تو css تعريف بشه ، يعني نيازي نيست جاي ديگري هم اونها رو تعريف كنيم؟
-
-
آقا من از كد هاي بالا استفاده كردم مفيد بود اما اون چيزي كه من مي خواستم نبود براي مثال در تگ زير :
کد:
table.moduletable td {
}
من رنگ متن رو انتخاب كردم با اين تغيير [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رنگ متن برخي از ماژول ها تغيير كرد و به رنگ دلخواه من در اومدش اما برخي از ماژول هايي كه تو همون موقعيت انتشار پيدا كرده بودند مثل اخرين اخبار و ... شامل اين تغيير نشدند
براي مثال روي عكس زير جهت نمايش بزرگ تر كليك كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب مشاهده كرديد كه حتي ماژول نظرسنجي هم تغيير كرد اما آخرين اخبار بخش ها به رنگي كه مي خواستم تغيير نكرد و فونت ها به صورت پيش فرض نمايش داده ميشه. براي رفع اين مشكل در مديريت ماژول اخرين اخبار بخش پسوندي رو كه در css استفاده كردم را وارد كردم اما باز هم تغييرات اعمال نشد (براي مشاهده تصوير بزرگتر روي آن كليك كنيد) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا اگه قرار باشه من از اين قالب استفاده كنم به مشكل بر مي خورم چون يك طرف قالب تيره و بخش مربوط به minbody سفيد هستش براي مشاهده تصوير بزرگتر روي آن كليك كنيد)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پيشنهاد مي كنيد چكار كنم تا مشكلم حل بشه
-
-
سلام مجدد.
شما باید هر مازولی رو میخواین تغییر بدین تو پسوند کلاس ماژولش بنویسین که مثلا -news ..... رو ماژول آخرین اخبار کلیک کنید و تو پسوند کلاس ماژول بنویسید ... درست میشه ...
در ضمن این کدها نمونه بود مهم قسمت بالای اونه و شما باید خصوصیات css رو به سلیقه خودتون ایجاد کنید
عذر میخوام یه نکته یادم رفت ... ممکنه تو css شما یه جاهایش خودش به صورت پیش فرض تنظیماتی برای اخرین اخبار کرده باشه ... اونا رو پاک کنی فکر کنم درست شه ....
یه نکته بسیار مهم ........... آقا جان من که گفتم در قسمت پسوند کلاس ماژول فقط پسوند بنویس نه نام تیبل یا ...
شما نوشتین
table.moduletable td
اگه کدت این باشه :
table.moduletable-news td
باید بنویسی -news
*****پست های شما یکی شد
-
-
حرف شما درست. اما اگه قرار باشه خود شما مامبو رو نصب كنيد و از يه همچين صفحه اي كه در بالا عكسش رو گذاشتم به عنوان قالب استفاده كنيد و در اون قسمت مشكي رنگ ماژول هايي نظير نظر سنجي و امار و آخرين اخبار رو انتشار بديد css پيشنهادي شما براي اين بخش چيه؟
دوستاني كه پيشنهادي براي اين موضوع دارند لطفا راهنمايي كنند
**** پست های شما یکی شد
-
-
واقعا همتون محشرین آفرین و مرسی .
گره کارم باز شد دیگه.خیلی ممنونم.
-
-
من این کارها رو کردم اما تو یه قسمت موندم
حالا مطالب اصلی سایت که نمایش داده میشه ماژول اون رو از کجا تغییر بدیم یعنی پسوند کلاس ماژول
<?php mosMainBody(); ?>
راستی این کارش چیه ؟
پسوند کلاس منو:
مرسی
-
-
چیکار کنم بچه ها ؟
من مشکلم مونده هنوز
-
-
پسوند کلاس ماژول برای ماژول هایی است که در سی اس اس شما براش تعریف کردید یک پسوند به صورت مثلا -green و ...
در مورد کلاس Mainbody هم به آموزش های مامبو لرن رجوع کنید بخش قالب ها
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)