آقا من از كد هاي بالا استفاده كردم مفيد بود اما اون چيزي كه من مي خواستم نبود براي مثال در تگ زير :
کد:
table.moduletable td {
background-image: url(../images/2.jpg);
background-repeat:repeat-y ;
font-weight: normal;
text-align: right;
margin-bottom:5px;
}
من رنگ متن رو انتخاب كردم با اين تغيير [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رنگ متن برخي از ماژول ها تغيير كرد و به رنگ دلخواه من در اومدش اما برخي از ماژول هايي كه تو همون موقعيت انتشار پيدا كرده بودند مثل اخرين اخبار و ... شامل اين تغيير نشدند
براي مثال روي عكس زير جهت نمايش بزرگ تر كليك كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب مشاهده كرديد كه حتي ماژول نظرسنجي هم تغيير كرد اما آخرين اخبار بخش ها به رنگي كه مي خواستم تغيير نكرد و فونت ها به صورت پيش فرض نمايش داده ميشه. براي رفع اين مشكل در مديريت ماژول اخرين اخبار بخش پسوندي رو كه در css استفاده كردم را وارد كردم اما باز هم تغييرات اعمال نشد (براي مشاهده تصوير بزرگتر روي آن كليك كنيد) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا اگه قرار باشه من از اين قالب استفاده كنم به مشكل بر مي خورم چون يك طرف قالب تيره و بخش مربوط به minbody سفيد هستش براي مشاهده تصوير بزرگتر روي آن كليك كنيد)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پيشنهاد مي كنيد چكار كنم تا مشكلم حل بشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)