ممنون از نظرتون:
من یک دانجشوی رشته عمران هستم و در زمینه ترجمه متون تخصصی رشته خود فعالیت می کنم.
تا الان بعد گذشت 3 ماه توانستم با کمک دوستان مامبو لرن با CMS آشنا شوم و از طریق سایت خود با گردآوری و ترجکه متون تخصصی عمران به دوستان دیگر خود اطالع رسانی کنم و هیچ گاه بر این تصور نبودم به تنهایی به اینجا رسیدم بلکه رهنمایی و آ»وزش دوستان خوبم در مامبو لرن بوده که باعث شده من بتوانم امروز این کار رو انجام بدهم.
به جای اینکه بیاییم با دانش خود رخ نمایی کنیم بیاییم با ایمان و توکل بر خدا به دوستان و علاقمندان برای این مرزوبوم خدمت کنیم.
اگر من به کمک دوستان مامبو لرن بتونم کاری انجام دهم مطمئن باشید اجر و افختار اون برای کس دیگری نیست جز همان دوستان سخت کوش و فعال مامبو لرن . از طرفی اگر دوستی دیگر از طریق سایت من به علم و اطلاعاتش اضافه بشه به یقین بدانید که دانش و خدمت اون برای ما به کار گرفته خواهد شد و باز هم افتخار موفقیت اون برای همه ماست پس باز هم همه سهیمند.
نگران نباشید ، اگر من مطلبی را به راحتی بدست بیاورم دلیل بر ناسپاسی و بی ارزش مردن کار نیست بلکه وقتی مطلب شما کارساز واقع بشه افتخار اون کار برای شماست نه من نوعی .
بیایید همان طور آقای فیروزمندان و دوستانشون در مامبو لرن در خدمتی به این برزگی هستند ما هم عبرت بگیریم و به جای اینکه یکدیگر را کوچک شماریم ، دست هم را بگیریم تا در فردایی نزدیک به ایران و ایرانی بودنمان افتخار کنیم.
انسانهای شرافتمند زیباترین پدیده خلقتند. " رومن رولان "

علاقه مندی ها (Bookmarks)