-
مشکل با remository در حالت انگلیسی
با سلام خدمت دوستان.
من از ریموسیتوری ترجمه شده توسط مامبو لرن ( از سایت خودتون گرفتم) استفاده می کنم ، سایتی که طراحی کردم( روی لوکال هست فعلا و دو زبانه هست) یه مشکل اساسی داره وقتی زبان را انگلیسی می ذارم . مشکل اینه که اجزا و قسمت های مختلف ریموسیتوری در همان بخش کاربری، زبان فارسی باقی می ماند و همین طور تاریخ آپلود فایل رو بجای اینکه یه تاریخ براش بزنه ، می زنه "d F Y" . در صورتیکه نگاه کردم دیدم ، فایل زبان انگلیسیش مشکلی نداره و کاملا سالم هست . به نظر شما مشکل از کجاست؟!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-06-2008 03:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با remository در حالت انگلیسی
مشکل از نوع برنامه نویسی کد ها ی کامپوننت هست ...
به راحتی قابل حل است اما نیاز به نوشتن چند خطی کد و تغییر چندتایی فایل داره ....
اگر به کد نویسی آشنا هستید می تونم راهنمایی کنم تا خودتون دست به کار بشید ....
-
-
آره به کد نویسی که تا حدودی آشنایی دارم ، از رو مقایسه ورژن فارسی و انگلیسیشم احتمالا می شه به نتیجه رسید ، چون انگلیسیش درست کار می کنه ، لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.
-
-
بله تا حدودی می تونید به نتیجه برسید اما قطعی نه !!!
کافی فقط برای زبان و تاریخ یک IF قرار بدید که اگرفارسی بود این باشه و اگر انگلیسی بود اون یکی باشه ....
-
-
دست به کار می شم پس 
مشکلی بود دوباره مزاحم می شم...
-
-
مشکل زبان حل شد ، فقط مونده مشکل تاریخش، که نمی دونم از چی استفاده شده برای تاریخ تا search کنم و پیداش کنم...
یه چی پیدا کردم فکر می کنم همین باید باشه ، منتها تغییرش که می دم اتفاقی نمی افته ببینین درسته یا نه: ( اگه آره برا انگلیسی چی باید باشه؟)
کد:
if ($file->submitdate<>'') $this->fileOutputBox (_DOWN_SUB_DATE, mosFormatDate( $file->submitdate, 'Qd F Y'));
با تشکر.
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)