-
نحوه ي انتقال مامبو 4.6.2 از لوکال به سرور
با سلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد عزيز
بنده مطالب آموزشي جهت انتقال از لوکال به سرور را بطور کامل مطالعه کرده ام اما با اين وجود چون اولين بارم است که ميخوام اين انتقال را انجام بدم استرس دارم !
بنده سايتم رو روي لوکال با appserv تکميل کردم يه روشي خوندم که نوشته بود ابتدا کليه ي فايلهاي روي لوکال رو زيپ کنيد و با ftp به ريشه ي سرور انتقال داده و Extract کنيد و پس از ساخت ديتابيس روي سرور فايل configuration را ويرايش کنيد. مي خواستم ببينم اين روش درست و کامل هست ؟ و اينکه روشي که در آموزشهايي که در سايت آورده شده ( با نصب کامپوننت ebackup) چه مزيتي نسبت به روشي که من گفتم داره و يا اينکه اصلا تنها راه انتقال از لوکال به ريموت استفاده از کامپوننت ebackup هست ؟سوال دومم اينکه بهتره سايتم رو با ماژولهاي نصب شده بر روي آن به سرور انتقال بدم يا بهتره بعدا ماژولها رو وقتي سايتمو به سرور انتقال دادم به سايتم اضافه کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-07-2008 03:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نحوه ي انتقال مامبو 4.6.2 از لوکال به سرور
سلام
راهي كه خودتون گفتين خوبه
نصب eBackup لازم نيست . اون براي راحتي كار هست كه تازه eBackup براي نسخه هاي قبل بود. مامبوي 4.6.2 كه خودش كامپوننت بك آپ داره ديگه لازم نيست .
يا مي تونين يه مامبو رو سرور نصب كنيد. بك آپ ديتابيس رو توش اعمال كنيد . بعد ماژول ها و .. رو روش نصب كنيد .
فرقي نمي كنه .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
پاسخ : نحوه ي انتقال مامبو 4.6.2 از لوکال به سرور
با سلام و خسته نباشيد
با مطلبي که ارسال کرديد يه سوال ديگه به ذهنم رسيد !
اين قسمت كامپوننت بك آپ خود مامبو 4.6.2چطور هستش يعني ميتونه هم از کليه ي فايلها و هم از ديتابيس روي لوکال بک آپ بگيره تا بعدا از اون روي ريموت سرور استفاده کنم ؟و نحوه ي کار باهاش رو ميشه کاملتر توضيح بديد چون من هنوز شک دارم که بالاخره چطور سايتمو از روي لوکال به ريموت انتقال بدم ،آخه ميترسم يه وقت error ديتابيسي يا چيز ديگه اي بده و کارو خراب کنه به همين خاطر ميخواستم بهترين روش رو لطف کنيد بهم ياد بديد!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
پاسخ : نحوه ي انتقال مامبو 4.6.2 از لوکال به سرور
آره می تونه هم از جداول و هم از اطلاعات داخلش ، بک آپ بگیره ، کلا با خود php my admin فرقی نداره ، شما که اینقدر شک داری ، هر دو جورش رو بگیر، به اصطلاح کار از محکم کاری عیب نمی کنه!!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)