سلام.
گالری روی Local نصب شد و دقیقا همون اشکال قبلی رو داشت. نسخه ای که روش گالری رو نصب کردم اینه :
Mambo 4.6.2P Stable [ Zeppy ] 24-April-2007 03:00 GMT
یعنی وقتی وارد گالری index.php?option=com_datsogallery که می شم، اشکالی نیست.
وارد یک مجموعه که می شم مثل /index.php?option=com_datsogallery&Itemid=0& ;func=viewcategory&catid=1 ، عنوان مجموعه رو انگلیسی می نویسه : _DG_SUBCATEGORIES و زیر عکس نوشته "تعداد 0 در این مجموعه." و پایین مجموعه و بالاتر از کپی رایت کامپوننت، این ارور رو میده :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in H:\WinServer\AppServ\www\mambo4\components\com_dat sogallery\datsogallery.php on line 304
بعد روی عکس مجموعه که کلیک می کنم، وارد میشه و تصویر بند انگشتی تمام عکس های داخلش رو بدون اشکال نشون میده. حالا روی یک عکس که کلیک می کنم که نمایش داده بشه، این پیغام رو میده : "شما وارد سیستم نشده اید" و برمی گرده به صفحه اصلی گالری و Url مرور گر هم این میشه :
/ولی روی همون نسخه مامبو که تازه نصب شده بود، نصب کردم ، عکس ها باز می شد ، ولی error های php سر جای خودشدون بودن :کد:index.php?option=com_datsogallery&Itemid=0&mosmsg=%D8%B4%D9%85%D8%A7+%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF+%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85+%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%87+%D8%A7%DB%8C%D8%AF
Mambo 4.6.2P Stable [ Zeppy ] 24-April-2007 03:00 GMT
جالب اینه که هر دو نسخه مامبو یکی هست ولی اولی کامپوننت هایی مثل تبلیغات پیشرفته، معرفی سایت، مدیریت شرکا، مدیریت فایل joomla xplorer و ماژول هایی مثل آخرین مراجعات و آمار پیشرفته رو نصب داره، اما دومی نداره.
البته مامبویی هم که روی هاست بود، کامپوننت های بالا رو نداشت، ولی ماژول های آخرین مراجعات و آمار پیشرفته رو داره.
روی دو سایت جداگانه که تست کردم، اشکال مشابه رو داشت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)