-
چند سوال از اساتید محترم
با سلام به همگی دوستان
من بتازگی عضو سایت شما شده و به کاربران Mambo اضافه شده ام.
مطالب آموزشی بسیار کمک بود و تا حد زیادی با کار با مامبو اشنا شدم.
چند سوال برای من پیش امذه که البته در بین پست های قبلی جستجو کردم ولی هم تعداد آنها بسیار زیاده هم در جواب اکثر مطالب دوستان نوشته شده جستجو کن و یا اشاره مخختصر شده بود و دوباره روز از نو ..
1- چگونه میتوانم یک قسمت دانلود نرم افزار در سایت طراحی شده مامبو راه اندازی کنم؟
2- ایا این امکان وجود دارد که در هنگامی که لینک به سایت دیگری میدهیم صفحه سایت جدید در داخل سایت ما باز شود نه با تغییر صفحه یا در صفحه جدید؟
3- چکونه یک بخش اخبار راه اندازی کنم؟ البته اخبار توسط خودم وارد سایت شده و ادیت میشود.
4- ایا یک راهنمای کامل فارسی در یک فایل برای مامبو وجود دارد؟
با تشکر از اساتید محترم.
فقط لطفا به جستجو نفرستید که صبر ایوب میخواهد و کفش آهنین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-12-2008 04:37 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چند سوال از اساتید محترم
سلام
خوش اومدي
1- براي اينكار مي تونين از كامپوننت مديريت دانلود استفاده نماييد ( remository ) در بخش دانلود مامبولرن مي تونين پيداش كنيد . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- منظورتون اينه كه سايت جديد در قالب سايت شما باز شود ؟ اگه بله بايد از لينك آور استفاده كنيد . يك منو در منوي اصلي از جنس لينك آور ايجاد كنيد . سپس آدرس اون منو رو در بيارين و ازاون استفاده كنيد .
3- بخش اخبار كه همون ارسال مطلب خودمون ميشه . شما يك بخش از مديريت بخش ها ايجاد كنيد . براي اون مجموعه تعريف كنيد و سپس در اون مطلب ايجاد كنيد .
4- به بخش آموزش سايت مامبولرن مراجعه كنيد هرچي لازم باشه اونجا هست . راهنمايي كه در يك فايل باشه در قالب يك cd ارائه شده . براي تهيش با تيم تماس بگيريد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)