-
سوال غبر مامبویی
با سلام به همه دوستان.
من یه مشکل غیر مامبویی داشتم ، اما خوب چون ربط به PHP داشت و اینکه بچه ها اینجا خیلی اکتیو هستن گفتم اینجا مطرح کنم . ممکنه برا مامبو هم پیش بیاد!!! البته با عذر خواهی از آقای فیروزمندان ( چون یه جورایی دارم قانون اینجا رو نقض می کنم، خیلی خیلی ببخشید ، عجله داشتم برا رسیدن به جواب ...)
Fatal error: This file has expired. in C:\wampserver\www\install.php on line 0
در چه صورت ممکنه با این پیغام در باز کردن یه صفحه php در لوکال روبرو بشیم؟! تا حالا کسی برخورد کرده با این مشکل یا نه؟ اگه آره مربوط به چه ماژول Apache و یا تنظیمات php.ini می شه؟! (آخه یعنی چی line 0؟!!!)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-14-2008 08:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال غبر مامبویی
سلام
اگر یه بار دیگه نصب کنی درست نمیشه؟
یا فایل رو جایگزین کنی...
تست کن ضرر نداره
یا علی علیه السلام
-
-
این کار رو کردم ! اصلا نمی ذاره یه بار دیگه نصب کنم !!! رو installation هم همین رو می گه!!! صد درصد تنظیمی چیزی از ماژول های apache یا php.ini هست ، آموزشی چیزی سراغ نداره کسی از همین ماژول های apache که هر کدوم به چه درد می خوره و به چه درد نمی خوره!! ( انگلیسی یا فارسی ، فرقی نداره!)
-
-
ربطی به ماژولهای آپاچی و این چیزا نداشت، ربط به zend optimizer داره که این پیغام رو می ده، چون zend رو که uninstall کردم ، مشکل این پیغام حل شد ، اما خوب چون با zend encrypt شده ، به این برنامه نیاز هست! معلوم نیست برا چی همچین پیغامی میده، zend اصلا freeهست که بخواد expire بشه یا نه! در هر صورت دوباره هم zend رو نصب کردم ، بازم همین پیغام رو می داد!!!
-
-
local رو عوض کردم و با appserv تست کردم اون هم همین ارور رو میده با این تفاوت که میگه اشکال از خط 4923939 هست (دقیق یادم نیست چه خطی ، فقط می دونم یه خط 6-7 رقمی بود!!!!!)
دیگه من موندم توش که جریان چیه!!!!! 
-
-
فهمیدم مشکل چیه و راه حل اون چیه !!! مشکل بر می گرده با اینکه احتمالا یه جا داره این cms با تاریخ سرور چک می کنه که مثلا بعد از یک ماه اگر فلان کار رو نکنن expire می شه( یه جورایی trial هست انگار) !!!!! راه حل الکی اون هم اینه که تاریخ سرور رو عوض کنی!! برم یه سرچی تو نت بزنم شاید فهمیدم طرف چی کار کرده که این جوری شده!!! اگه کسی هم می دونه که زحمت ما رو کم کرده!! :
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)