سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: ارائه راه حل برای مشکل سرور

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

ارائه راه حل برای مشکل سرور

چندی قبل سایت من که روی یکی از سرورهای یه شرکت در شهر قم بود به دلیل تغییراتی که از سوی مدیر سرور در قم صورت گرفته بود دچار مشکل و از بین رفتن بانک اطلاعاتی سایت شد .
    این سایت حاصل تلاشی 5 ساله و با صرف هزینه های متعدد بوده و هست که از سوی مدیر سرور به این مشکل مواجه شد .
    در تماس های متعدد که از طریق تلفن داشتم فقط شاهد بودم که به هیچ عنوان کسی تلفن را بر نمی دارد و اگر هم بردارد می گوید آقای ... نیستن و شما پیغام بزارید .
    امروز از طریق بخش پشتیبانی سایت مورد نظر اعتراض خودم رو اعلام کردم . در حالی که قبلا مدیر سایت مذکور به تماس ها پاسخ می داد می گفت : دیتابیس سایت شما هست و باید دستی بک آپ رو برگردونم و دستی مشکل رو حل کنم . اما امشب در کمال ناباوری به ایمیل من جواب دادند و گفتند :
    با سلام :
    بچه های تیم پشتیبانی سایت شما رو بررسی کردند . متاسفانه سایت شما قبل از مشکل درارای دیتابیس نبوده !!!!

و حالا من موندم که چطوره سایت من تا زمانی که اینا تغییراتی ایحاد نکرده بودند صحیح و سالم داشت کار می کرد و هیچ مشکلی نداشت و یهو اینطوری می گن اطلاعات دیتابیس نداشته ؟؟؟
    مگه میشه جوملا بدون دیتابیس همه چیزش درست و حسابی کار بکنه . در حالی که قبل از ایجاد مشکل من سایتم کامل باز می شد و هیچگونه مشکلی هم نداشت .
    آخه کجای دنیا اینطوری پشتیبانی می کنن که این باید حاصل تلاش 5 ساله ی منو ببرن هوا و بعدش یه قورت آب هم روش بخورن و بگن که سایت شما دیتابیس نداشته ؟؟؟
    به گمانم مرا بچه ای محسوب کرده اند که می توانند هرچه می خواهند بگویند و من هم خاضعانه قبول .
    حالا از دوستان عزیزی که مسئول سرور هستن و پشتیبانی وب سایتها را برعهده دارند درخواست می کنم مرا راهنمایی کنن که چطور می توانم حق و حقوقم را درخواست کنم .
    در ضمن سایت من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست که بیش از 5 سال از عمرش در زمینه انتشار مقالات اجتماعی و روانشناسی می گذرد .
    امیدوارم بتوانم حق و حقوقی که 5 سال به خاطرش زحمات بی ریایی کشیدم را بدست آورم .

خداوند قادر است و بینا بر اعمال و کردار بندگانش.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

پاسخ : ارائه راه حل برای مشکل سرور

سلام
    البته منظورتون یه سایت مامبویی بود
    بعد اینکه عرض کنم... بک آپ خودت نداشتی مگه؟!!!
    و اینکه، معمولا تو قرار داد مینویسن که سرور وظیفه ی پشتیبان گیری نداره
    ولی شما کوتاه نیا
    بعضی از این سروریا، همینجوری میپیچونند
    بگو یعنی چی دیتابیس نداشت؟ من خودم دیتابیس رو ساختم، چک کردم، تا قبل از تغییرات شما هم بوده
    شما وظیفه دارید که بک آپ ها رو برگردونید و ...
    باهاشون خیلی محکم برخورد کن، ولی از نظر قانونی اگر گفته باشن که بک آپ گیری به عهده مشتریه، دستت به جایی فکر نکنم بند باشه مگر بک آپ های خودت
    واسه همین چیزاس که میگیم بچه ها بیاید رو مامبوسرور دیگه
    لا اقل 4 تا آدم مسئول و متعهد پشت کار هستند، جواب میدن، نمیپیچونند
    اگرم دیتابیس بپره، میگن پریده، ولی ما تعهدی نداشتیم! نه اینکه خالی ببندن

دیگه چاره چیه؟ بشین دعا کن خدا "راد ما قد فات" هست
    یا علی علیه السلام

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : ارائه راه حل برای مشکل سرور

سلام

توضیحات حسین کاملا درست بود .
    این گونه مشکلات فقط و فقط از طریق خود پشتیبانی سرور قابل حل هست !

معمولا برای اینکه این مشکلات پیش نیاد میبایست بکاپ رو روی هارد دیگه ای در سرور نگهداری کنند تا اگر هارد اول به هر دلیلی مشکل پیدا کرد اطلاعات و زحمات کاربران نپره ...

خود ما دقیقا همین کار رو در mamboserver.biz انجام میدیم ....

یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)