-
مشکل در آپلود تصوير
قبلا در انجمن جستجو کردم!
در قسمت سيستم -> اطلاعات سيستم و مامبو ديدم دسترسی به اين پوشه \media\stories ندارم. با ftp رفتم ديدم اصلا اين پوشه درست نشده. درستش کردم اما مسأله اينه که باز هم مشکل پابرجاست. در ضمن سرورم لینوکس نیست پس chmod 777 نمی تونم انجام بدم. چیکار کنم که یه عکسی رو آپلود کنم؟ مرسی
منظورم \images\stories بود
** دو پست شما یکی شد !
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-15-2008 02:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در آپلود تصوير
سلام
خوب ببین read only نباشه...
اگرم میتونی سرورت رو عوض کن، سرور ویندوز زیاد جالب نیست
یا علی علیه السالم
-
-
اگه منظورتون اینه که وقتی فایل در کامپیوتر خودمه ، نه read only نیست. با ftp تونستم راحت عکس هارو کپی کنم اما چرا مامبو خودش اجازه نمی ده؟
جدای از این یه مشکل دیگه: وقتی با نصب کننده جامع می خوام یه قالب یا چیز دیگه رو نصب کنم میگه آپلود universal با مشکل مواجه شد. Fatal: جابجایی فایل های آپلود شده به پوشه media/ به خطا مواجه شد
چیکار باید بکنم؟ توی اینترنت یکی نوشته بود سرورت دستور move رو ban کرده. به جایی که هاستمه گفتم، نمی دونه منظور چیه. راستش منم نمی دونم مشکل چیه. میشه کمکم کنین.
-
-
سلام
والا منم نمیدونم
چیزی که به ذهن من میرسه فقط تغییر سرورته... از همین نمیدونم پشتیبانی بخون تا آخر این قصه رو دیگه...
من یه بار به یکیشون گفتم safe_mode رو آف کن، گفت چی هست؟
خلاصه ما هم برای جلوگیری از اعتیاد! اومدیم رو مامبوسرور خونه ساختیم
خدارو شکرم راضی ام
یا علی علیه السلام
-
-
من سیصد هزار تومن خرج کردم یکی برام با آجاکس یه کدی زده. حالا نمی تونم سرورم رو عوض کنم. معادلی برای مامبو سراغ دارین که توی ویندوز هم درست کار کنه؟ دم عیده یه جوری کار مارو راه بنداز حاجی
-
-
سلام
مشکل آژاکس با لینوکس چیه !؟!
مامبو روی ویندوز هم بدون هیچ مشکلی کار میکنه در صورتی که اون سرور درست کانفیگ شده باشه .
توصیه ما سرور های لینوکس هست اما این بدین معنی نیست که با سرور ویندوز کار نمیکنه ...
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)