سلام. در قسمت اول نصب مامبو در مورد سطح دسترسی فایلها و پوشه ها میگه که غیر قابل ویرایش هستش. می خواستم ببینم چطوری باید قابل ویرایشش کرد؟ (هر چقدر سرچ کردم نتونستم درباره این موضوع مطلبی پیدا کنم)

سلام. در قسمت اول نصب مامبو در مورد سطح دسترسی فایلها و پوشه ها میگه که غیر قابل ویرایش هستش. می خواستم ببینم چطوری باید قابل ویرایشش کرد؟ (هر چقدر سرچ کردم نتونستم درباره این موضوع مطلبی پیدا کنم)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از مطلب بالا که بگذریم در مرحله وارد کردن مشخصات بانک اطلاعات (دیتابیس)، بعد از وارد کردن مشخصات این ارور میاد در صورتی که من همه اطلاعاتو درست وارد کردم:[img width=640 height=480]http://www.irsd.ir/aks.jpeg[/img]
شما توی سایت mambolearn.com قسمت آموزش ها ، آموزش نصب رو بخون حل می شه .
من مامبو رو نصب کردم ولی در قسمت مدیریت نوشته شده سطح دسترسی به فایل configuration.php غیر قابل ویرایشه و در قسمت کاربری نوشته شده "خطا در ایجاد فایل خروجی سایت ، لطفا دسترسی پوشه Cache را بررسی کنید". همچنین تنظیمات کلی ذخیره نمیشود. لطفا راهنمایی کنید.
شما بعد از نصب اگه همه چی درست کار می کنه . برو توی کنترل پنل سایتت . از قسمت filemanager سطح دسترسی یا permission فایل configuration.php رو بذار روی 777 پوشه cach رو هم باید روی 777 ست می کردی .
علاقه مندی ها (Bookmarks)