سلام
میشه دو بار یه ماژولو در سایت منتشر کرد. ( مثلاً ماژول « نشان دادن عناوین به چهار حالت »)من که این کارو می کنم ارور می ده ؟![]()

سلام
میشه دو بار یه ماژولو در سایت منتشر کرد. ( مثلاً ماژول « نشان دادن عناوین به چهار حالت »)من که این کارو می کنم ارور می ده ؟![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
از یه ماژول کپی بگیرید... میشه
چه اروری میده؟
یا علی علیه السلام
سلام
اروری که می ده شامل اسکرول لینک و نمایش مطالب به چهار صورت و ... می شه اینه!
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gooyana/public_html/modules/mod_linkincat_scroller.php on line
که بعد از کلمه line شماره ها متفاوته !![]()
مي تونين فايل xml اين ماژول رو ويرايش كنيد و با تغيير اسم و.. اون رو به هر تعداد كه خواستين دوباره نصب كنيد . بعضي از ماژول ها رو نمي شه كپي گرفت .
سلام
Invalid argument supplied for foreach() رو سرچ کنید به یه if میرسید... توضیح داده شده، این هم ارور نیستفقط یه warning هست
به خاطر اینه که چیزی نیست که بخواد نشون بده، شما باید تنظیمات رو درست انجام بدید
یا علی علیه السلام
مدیریت مامبو > تنظیمات کلی > خطایابی سایت رو خاموش کنید ببینید حل میشه ؟
سلام
نه اون که قطعا خاموشهوگرنه الان جیغ ملت در اومده بود
میتونند هم از error_reporting(0); استفاده کنند در بالای فایل وارنینگ دار
یا علی علیه السلام
از یه ماژول که کپی بگیرند ، دیتا بیسش چی می شه؟! با هم تداخل ایجاد نمی کنه؟! ( مثلا یه select اطلاعات اون رو هم نشون می ده.قاعدتا باید اسم جداول رو هم تغییر داد...
علی جان اگر بخواییم خیلی ساده بگیم ... باید بگیم : ماژول ها اکثرا دیتابیس ندارند ! یعنی در واقع از دیتابیس کامپوننت های موجود استفاده میکنند .
با کپی گرفتن در 99% مشکلی پیش نمیاد ... برای اون 1% هم میشه با تغییر اسم ماژول ( حسین تقریبا توضیح داد ) مشکل رو حل کرد
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)