-
چند سوال در رابطه با virtuemart
با سلام خدمت دوستان عزیز.
یه چند تا سوال در رابطه با این کامپوننت داشتم:
- توی ماژول های پرداخت این کامپوننت آیا ماژولی وجود داره که بشه با تغییرات اندک در اون به این صورت بشه که فرد شماره حساب رو میذاره و خریدار باید مبلغ رو بریزه به حساب و شماره فیش رو وارد کنه . ( برا پرداخت در محل دیدم خودش یه ماژول داشت ، یه سری ماژول بود نمی دونم که به چه درد می خوره شاید یکی از همون ها با اندکی تغییر تبدیل به ماژول مد نظر بشه ...)
- آیا ماژولی برای این منظور داره که به هر کاربر یک حساب سایت داده بشه و کاربر بتونه مبلغ رو از حساب سایت پرداخت کنه؟ و برای شارژ حساب هم باز مبلغ رو به شماره حساب بریزه و شماره فیش رو وارد کنه...
- مشکل امنیتی نداره این کامپوننت ؟! همه ی ماژولهای موجود در سایت خودش ، قابل اطمینان هستند؟!
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-21-2008 11:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چند سوال در رابطه با virtuemart
سلام
من گیر کردم.
ببینید من باید پول رو بدم به شرکت رهنما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و یه حساب با پرداخت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] .
اون هم یه پنل به من میده و من باید برم توش و یکی یکی مشخصات محصولاتم رو توش بذارم و اون هم برای خریدش یه لینک واسه هر محصول میده من هم اون رو میذارم تو سایتم (مثلا با عکس لینک میدم).
حالا با virtuemart باید چیکار کرد .
کجا برم تنظیمات و آدرس رو بدم ؟
یکم کمک کنید.
-
-
[quote author=mr_aliagha link=topic=12450.msg66048#msg66048 date=1206141870]
با سلام خدمت دوستان عزیز.
یه چند تا سوال در رابطه با این کامپوننت داشتم:
- توی ماژول های پرداخت این کامپوننت آیا ماژولی وجود داره که بشه با تغییرات اندک در اون به این صورت بشه که فرد شماره حساب رو میذاره و خریدار باید مبلغ رو بریزه به حساب و شماره فیش رو وارد کنه . ( برا پرداخت در محل دیدم خودش یه ماژول داشت ، یه سری ماژول بود نمی دونم که به چه درد می خوره شاید یکی از همون ها با اندکی تغییر تبدیل به ماژول مد نظر بشه ...)
- آیا ماژولی برای این منظور داره که به هر کاربر یک حساب سایت داده بشه و کاربر بتونه مبلغ رو از حساب سایت پرداخت کنه؟ و برای شارژ حساب هم باز مبلغ رو به شماره حساب بریزه و شماره فیش رو وارد کنه...
- مشکل امنیتی نداره این کامپوننت ؟! همه ی ماژولهای موجود در سایت خودش ، قابل اطمینان هستند؟!
با تشکر.
[/quote]
برای تمام این امکانات باید ماژول ها نوشته بشه یا ممکنه کسانی داشته باشند
-
-
به صورت پیش فرض داخل بسته کاملی که خود سایت می ده شما همچین ماژولی ، یا ماژول مشابه پیدا نکردین؟!
به نظر شما اگه بخوان برای این ماژول هایی که خواستم اسم بذارن چی می ذارن؟! ( نمی دونم چی سرچ کنم...)
-
-
معمولا کسی اینها را عمومی نمیفروشه
شما باید با کسانی که فروشگاه آنلاین میفروشن تماس بگیرید
-
-
سلام اگه میشه جواب مارو هم بدین
-
-
شما باید در زیر محصولتون لینک خریدی بزاریذ که وصل باشه به سایت پرداخت
به همین سادگی
-
-
حالا شاید بود، آخه چیزی هست که اولا فارسی و انگلیسی نداره ( مثله پرداخت در محل ) ثانیا اینقدر ماژول های جور واجور براش رایگان هست که فکر نکنم برا این مورد که گفتم تا حالا ماژولی منتشر نکرده باشند ، اما مشکل اینه که نمی دونم چی سرچ کنم!!!
-
-
کجاش عزیز
آخه وقتی طرف میره تو سایت و میزنه اضافه به سبد خرید کجا میره چی میشه !!
-
-
ninjavo جان حالا نمی شد یه تاپیک جدا برا سوال خودت باز کنی؟!!!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)