اگه یه نگاه به متن تاپیکی که زدم بندازید.همین رو گفته بودم.ولی نمی دونم چرا نمی گیرین!!!

اگه یه نگاه به متن تاپیکی که زدم بندازید.همین رو گفته بودم.ولی نمی دونم چرا نمی گیرین!!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
فکر نمی کنم چنین چیزی بصورت پیشفرض در SMF وجود داشته باشد. کمی در SMF جستجو کردم به نتیجه رضایت بخشی نرسیدم و پیشنهاد می کنم به فکر تغییر کد های SMF برای اینکار باشید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
خسته نباشید!!! >
من خودم هم می دونم که بسته ای وجود نداره و بایستی کد وارد کنم!!! :-\
کد رو می خوام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
علیک سلام
ببخشید! کد رو دادیم نون وایی براتون بپزه!
راستی شرمنده بدهیمون رو دیر پرداخت کردیم ، باور کنید آدم های بد قولی نیستیم، ولی بعضی وقت ها سر موقع نمیشه، من واقعا جای آقای سیادتی عذر میخوام، واقعا شرمنده شدیم...
...
یا علی علیه السلام!
با سلام
Sanir عزیز، در فاروم مامبولرن تمامی فعالیت های انجام شده، نسبت به وظیفه اخلاقی ما می باشد و نه مادی، در صورتی که شما برای انجام کاری نیاز به کد اختصاصی دارید، می توانید با info [AT] mambolearn [dot] com تماس بگیرید، هزینه بررسی شده و بعد از پرداخت پول در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
از همکاری شما متشکریم
موفق و پیروز باشید
یاعلی
ایمیل رو زدم.هزینه اش رو هم بگید و لطفآ سریع کد رو هم برام آماده کنید![]()
من چاکر خدمتگزاران مامبو هم هستم.و واقعآ دستشون طلاست.کد:علیک سلام ببخشید! کد رو دادیم نون وایی براتون بپزه! راستی شرمنده بدهیمون رو دیر پرداخت کردیم ، باور کنید آدم های بد قولی نیستیم، ولی بعضی وقت ها سر موقع نمیشه، من واقعا جای آقای سیادتی عذر میخوام، واقعا شرمنده شدیم... ... یا علی علیه السلام!
امیدوارم که همیشه موفق باشند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)