از کدوم ماژول میشه برای نمایش حدیث روز استفاده کرد؟
یعنی می خوام هر روز یه حدیث جدید به طور اتوماتیک نمایش داده بشه!

از کدوم ماژول میشه برای نمایش حدیث روز استفاده کرد؟
یعنی می خوام هر روز یه حدیث جدید به طور اتوماتیک نمایش داده بشه!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اوتوماتیک از چی نشون بده؟! منظورت اینه که مثلا یه سری حدیث باشه ، دندم نشونشون بده؟! با اینکه هر روز یه حدیث بهش بدین تا نشون بده؟!
نمایش نکات حرفه ای هم خوبه
یه بخش درست کن (مثلا به نام حدث) همه حدیث ها هم تو اونجا بنویس . و ....
سلام
البته ما داریم یه کامپوننت بانک حدیث درست میکنیمکه رو سروره، یه ماژول به یوزر (یعنی ادمین سایت!) خواهیم داد، تا با منتشر کردن اون تو سایتش، از احادیثی که رو سرور هست استفاده کنه، دسته بندی هم داره احادیثش، فکر میکنم چیز خوبی از آب در بیاد انشاالله
برنامه نویسیش تا حد زیادی پیش رفته، فکر میکنم تا 1 هفته ی دیگه(هیچ قولی نمیدم، شاید شد 1 سال دیگه) این ماژول راه بیافته... انشاالله
به صورت مجانی هم خواهد بود
یا علی علیه السلام
[quote author=emad.h link=topic=12483.msg66257#msg66257 date=1206367310]
نمایش نکات حرفه ای هم خوبه
یه بخش درست کن (مثلا به نام حدث) همه حدیث ها هم تو اونجا بنویس . و ....
[/quote]
1-آیا اینجوری خودش هر روز یکی از حدیثها رو نشون میده؟
2- میشه آدرس ماژول رو بدین؟
[quote author=mr_aliagha link=topic=12483.msg66245#msg66245 date=1206351880]
اوتوماتیک از چی نشون بده؟! منظورت اینه که مثلا یه سری حدیث باشه ، دندم نشونشون بده؟! با اینکه هر روز یه حدیث بهش بدین تا نشون بده؟!
[/quote]
بله ! یک سری حدیث بهش بدیم تا به صورت رندم خودش هر روز نشون بده !
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=12483.msg66269#msg66269 date=1206380294]
سلام
البته ما داریم یه کامپوننت بانک حدیث درست میکنیمکه رو سروره، یه ماژول به یوزر (یعنی ادمین سایت!) خواهیم داد، تا با منتشر کردن اون تو سایتش، از احادیثی که رو سرور هست استفاده کنه، دسته بندی هم داره احادیثش، فکر میکنم چیز خوبی از آب در بیاد انشاالله
برنامه نویسیش تا حد زیادی پیش رفته، فکر میکنم تا 1 هفته ی دیگه(هیچ قولی نمیدم، شاید شد 1 سال دیگه) این ماژول راه بیافته... انشاالله
به صورت مجانی هم خواهد بود
یا علی علیه السلام
[/quote]
خدا قوت !
میشه امکانی هم بهش داد تا از احادیث منتخب خود ادمین استفاده بشه؟
سلام
البته اون ماژول نکات حرفه ای حدیث روز رو نداره ها، اون هر بار که یوزر میاد، به صورت رندم یه حدیث نشون میده... نه هر روز
این آخریه که از من پرسیدید رو نفهمیدم منظورتون چیه؟ یعنی ادمین بیاد توش حدیث اضافه کنه؟
یا علی علیه السلام
فکر کنم منظورشون این بوده که ادمین سایت به دیتابیس اون دسترسی داره و می تونه حدیث ها رو تغییر بده و یا اینکه ریموت هست؟!
سلام
اگر منظور اینه که ریموت هستما کار اصلیمون جمع آوری و دسته بندی احادیث بر اساس طول حدیث، و موضوع اون هست
و نمیخوایم که دیتابیس یوزر اشغال بشه
به خاطر اینکه اگر این کار راه بیافته انشاالله باید رو یه سرور عالی باشه که همیشه up باشه... از مامبوسرور استفاده خواهیم کردنگران نباشید
یا علی علیه السلام
بله منظور من همین بود که ادمین میتونه خودش حدیث اضافه کنه یا احادیث روی یه دیتابیس دیگه هستند!
البته برای خیلی جاها این جوری بهتره!
اما گاهی یه سایتی تخصصی هستش و می خواد احادیث خاصی که خودش جمع آوری کرده رو نمایش بده . مثلا احادیث علمی یا فلسفی و یا ...
اگه این امکان رو هم بشه بهش اضافه کرد خیلی عالیه !
خدا قوت! دستتون درد نکنه!
البته یادم میاد یه سایتی هم بود کدهای جاوا میداد و اتوماتیک هر روز یه حدیث نشون میداد
اگه به کارتون میخوره بگید تا پیداش کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)