سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: حتی نمیشه به تنظیمات کلی سایت نزدیک شد!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

حتی نمیشه به تنظیمات کلی سایت نزدیک شد!!!

سلام آقا ما هر تغییر کوچکی که توی تنظیمات کلی سایت می دم دیگه نه سایت بالا می آید و نه پانل مدیریت و این ارور را می ده :"[size=10pt]HTTP 500 Internal Server Error[/size]" و تا حالا هم چند بار مجبور شدم که هسته ی سایت را از نو آپلود و نصب کنم و در واقع یه سایت جدید بسازم.دفعه آول که این طور شد در بین تغییراتی که توی تنظیمات داده بودم GZIP را هم فعال کرده بودم که خوب بعد از این اتفاق فکر کردم سرورم از این ویژگی پشتیبانی نمی کنه ولی این دفعه تا اون جایی که یادم هست همین تنظیماتی را که در زیر نوشتم تغییر دادم:
    عدم نمایش آیکون PDF
    پاک کردن توضیح سایت برای موتورهای جستجو و پاک کردن کیوردها
    فعال کردن ویژگی ذخیره کردن صفحه ها برای کاربران(Cache)
    تعیین اختلاف ساعت سرور با ساعت محلی خودم
    و شاید چند تا دیگه که فعلا یادم نیست و مهماش همونا بودن که گفتم.
    حلا نکنه برای هر کدام از تغییراتی که در بالا گفتم باید سرور پشتیبانی خاصی برای اون ویژگی داشته باشه؟یا اینکه باید هر دفعه فقط یه تغییر در تنظیمات داد و ذخیره کرد و بعد یکی یکی تغییرات دیگه را به همین صورت اضافه کرد؟
    ضمنا من در مامبو فایلی با نام configuration.php ندیدم و فقط فایل configuration.php-dist موجود بود در صورتی که هم در جوملا و هم در میترا هر دو فایل مذکور وجود داره!گفتم اینم بگم شاید بدرد بخوره.
    مورد آخر هم اینکه موقع نصب جوملای فارسی یا همون جومفا هم پس از اینکه مراحل نصب را کامل و با موفقیت پشت یر می گذارم و فولدر نصب را هم پاک می کنم نه وارد سایت میشه و نه پانل مدیریت و همون اروری را می ده که در بالا با رنگ قرمز نوشتم ولی در میترا و مامبو این طوری نیست و در مامبو بعد از تغییر تنظیمات کلی سایت به شرحی که در بالا گفتم این ارور را می ده و در میترا هم که الحمدلله تا به مشکلی برنخوردم.
    در پایان ببخشید که پرحرفی کردم گفتم شاید برای اینکه جواب دقیقی بگیرم دونستن این اطلاعات برای شما لازم باشه. ممنون از حوصله ای که برای خوندن این مطالب به خرج دادید و خداحافظ.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)