سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: حتی نمیشه به تنظیمات کلی سایت نزدیک شد!!!

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

حتی نمیشه به تنظیمات کلی سایت نزدیک شد!!!

سلام آقا ما هر تغییر کوچکی که توی تنظیمات کلی سایت می دم دیگه نه سایت بالا می آید و نه پانل مدیریت و این ارور را می ده :"[size=10pt]HTTP 500 Internal Server Error[/size]" و تا حالا هم چند بار مجبور شدم که هسته ی سایت را از نو آپلود و نصب کنم و در واقع یه سایت جدید بسازم.دفعه آول که این طور شد در بین تغییراتی که توی تنظیمات داده بودم GZIP را هم فعال کرده بودم که خوب بعد از این اتفاق فکر کردم سرورم از این ویژگی پشتیبانی نمی کنه ولی این دفعه تا اون جایی که یادم هست همین تنظیماتی را که در زیر نوشتم تغییر دادم:
    عدم نمایش آیکون PDF
    پاک کردن توضیح سایت برای موتورهای جستجو و پاک کردن کیوردها
    فعال کردن ویژگی ذخیره کردن صفحه ها برای کاربران(Cache)
    تعیین اختلاف ساعت سرور با ساعت محلی خودم
    و شاید چند تا دیگه که فعلا یادم نیست و مهماش همونا بودن که گفتم.
    حلا نکنه برای هر کدام از تغییراتی که در بالا گفتم باید سرور پشتیبانی خاصی برای اون ویژگی داشته باشه؟یا اینکه باید هر دفعه فقط یه تغییر در تنظیمات داد و ذخیره کرد و بعد یکی یکی تغییرات دیگه را به همین صورت اضافه کرد؟
    ضمنا من در مامبو فایلی با نام configuration.php ندیدم و فقط فایل configuration.php-dist موجود بود در صورتی که هم در جوملا و هم در میترا هر دو فایل مذکور وجود داره!گفتم اینم بگم شاید بدرد بخوره.
    مورد آخر هم اینکه موقع نصب جوملای فارسی یا همون جومفا هم پس از اینکه مراحل نصب را کامل و با موفقیت پشت یر می گذارم و فولدر نصب را هم پاک می کنم نه وارد سایت میشه و نه پانل مدیریت و همون اروری را می ده که در بالا با رنگ قرمز نوشتم ولی در میترا و مامبو این طوری نیست و در مامبو بعد از تغییر تنظیمات کلی سایت به شرحی که در بالا گفتم این ارور را می ده و در میترا هم که الحمدلله تا به مشکلی برنخوردم.
    در پایان ببخشید که پرحرفی کردم گفتم شاید برای اینکه جواب دقیقی بگیرم دونستن این اطلاعات برای شما لازم باشه. ممنون از حوصله ای که برای خوندن این مطالب به خرج دادید و خداحافظ.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : حتی نمیشه به تنظیمات کلی سایت نزدیک شد!!!

شما برای ایجاد هر گونه تغییری ، باید فایل configuration.php داشته باشید . باید موقع نصب اون فایلی رو که بالا گفتین رو به configuration.php تغییر بدین و پرمیشن رو هم روی 777 بذارین .

[quote author=امیرحسین link=topic=12485.msg66253#msg66253 date=1206365278]
    شما برای ایجاد هر گونه تغییری ، باید فایل configuration.php داشته باشید . باید موقع نصب اون فایلی رو که بالا گفتین رو به configuration.php تغییر بدین و پرمیشن رو هم روی 777 بذارین .

[/quote]
    سلام. یعنی اصلا هسته ی مامبو چنین فایلی را نداره و اصولا وجود configuration.php-dist لزومی نداره که من باید اون را به configuration.php تغییر نام بدم؟؟پس چرا مثل بقیه ی سیستم های مدیریت محتوا که هر دوی اینا را دارند خود مامبو توی هستش نداره؟
    چند دقیقه بعد ...

من طبق فرمایش شما امیر حسین خان عمل کردم ولی بازم نه سایت بالا می آد و نه بخش مدیریت ولی این دفعه یه فرقی کرده که بازم جای امیدواریه و اون اینکه این دفعه دیگه ارور قبلی را نمی ده بلکه صفحه ی آفلاین مامبو بالا می آید که توش نوشته :

[size=10pt][size=10pt]

This site is temporarily unavailable.
    Please contact your System Administrator.
    2
    [/size] [/size]
    حالا من باید چه کار کنم؟

سلام
    مشکل دیتابیس داره عزیز همین ارور رو سرچ میکردی متوجه میشدی
    یا علی علیه السلام

[quote author=حسین شکرزاده link=topic=12485.msg66268#msg66268 date=1206380118]
    سلام
    مشکل دیتابیس داره عزیز همین ارور رو سرچ میکردی متوجه میشدی
    یا علی علیه السلام
    [/quote]
    سلام. دیتابیس را چیکارش کنم؟

سلام
    باید بررسی کنی دیگه
    احتمالا مشکل یوزر و پسورد تو configuration.php داری
    یا علی علیه السلام

سلام. ببخشید. قضیه ی اون configuration.php چی شد؟ یعنی من که توی هسته ی فایلم که از همین سایت مامبو لرن هم دانلودش کردم و configuration.php نداره باید فایل configuration.php-dist را به configuration.php-dist تغییر نام بدم. در ضمن این که می گید بررسی کنم برم از PHP Admin یا اینکه توی کدهای همون configuration.php ( که در هسته ی مامبوی من configuration.php-dist هستش)بگردم. یعنی یوزر پسوورد را توی کدهای configuration.php نوشته؟
    در ضمن امکانش کمه که یوزر پسوورد اشتباه باشه چون سایتم تا قبل از تغییر تنظیمات کلی سایت درست کار می کرد ، مگه میشه یوزر و پسوورد یه مرتبه خود به خود عوض شه؟ ??? ممنون از راهنماییاتون

سلام
    عزیزم خیر شما اونی که دانلود کردی نداره موقع نصب ساخته میشه همین
    یه بار آموزش های نصب رو مطالعه کن لطفا
    یه بار هم روی لوکال نصب کن، دستت میاد
    یا علی علیه السلام

سلام دوست عزیز جناب شکرزاده و البته سایر دوستان و امیر حسین خان گل.
    من به یه چیزی برخورد کردم و اون اینکه موقعی که تغییری توی تنظیمات کلی سایت می دم ، فایل configuration.php به حالت خام خودش یعنی قبل از Install بر میگرده و کدهاش اینطوری می شه :
    کد:
    <?php /** * @package Mambo * @author Mambo Foundation Inc see README.php * @copyright Mambo Foundation Inc. * See COPYRIGHT.php for copyright notices and details. * @license [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] GNU/GPL, see * LICENSE.php * Mambo is free software; you can redistribute it and/or * modify it under the terms of the GNU General Public License * as published by the Free Software Foundation; version 2 of the * License. * * ------------------------------------------------------------------------- * If you are installing Mambo manually i.e. not using the web installer * then rename this file to configuration.php e.g. * * UNIX -> mv configuration.php-dist configuration.php * Windows -> rename configuration.php-dist configuration.php * * Now edit this file and configure the parameters for your site and * database. * ------------------------------------------------------------------------- * Database configuration section * ------------------------------------------------------------------------- */ $mosConfig_offline = '0'; $mosConfig_host = 'localhost'; // This is normally set to localhost $mosConfig_user = ''; // MySQL username $mosConfig_password = ''; // MySQL password $mosConfig_db = ''; // MySQL database name $mosConfig_dbprefix = 'mos_'; // Do not change unless you need to! /** * ------------------------------------------------------------------------- * Site specific configuration * ------------------------------------------------------------------------- */ $mosConfig_absolute_path = '/path/to/mambo/install'; // No trailing slash $mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] // No trailing slash. Make sure to use www. $mosConfig_sitename = 'Mambo'; // Name of Mambo site $mosConfig_shownoauth = '1'; // Display links & categories users don't have access to $mosConfig_useractivation = '1'; // Send new registration passwords via e-mail $mosConfig_uniquemail = '1'; // Require unique email adress for each user $mosConfig_usecaptcha = '0'; // Enable form captcha security $mosConfig_offline_message = 'This site is down for maintenance.<br /> Please check back again soon.'; $mosConfig_lifetime = '900'; // Session time $mosConfig_MetaDesc = 'Mambo - the dynamic portal engine and content management system'; $mosConfig_MetaKeys = 'mambo, Mambo, Mambo, Mambo'; $mosConfig_MetaTitle = '1'; $mosConfig_MetaAuthor = '1'; $mosConfig_debug = '0'; $mosConfig_lang = 'english'; // Site language $mosConfig_locale = 'en'; $mosConfig_offset = '0'; // Local time offset $mosConfig_locale_debug = 0; $mosConfig_locale_use_gettext = 0; $mosConfig_hideAuthor = '0'; $mosConfig_hideCreateDate = '0'; $mosConfig_hideModifyDate = '0'; $mosConfig_hidePdf = '0'; $mosConfig_hidePrint = '0'; $mosConfig_hideEmail = '0'; $mosConfig_enable_log_items = '0'; $mosConfig_enable_log_searches = '0'; $mosConfig_enable_stats = '1'; $mosConfig_sef = '0'; $mosConfig_vote = '0'; $mosConfig_gzip = '0'; $mosConfig_multipage_toc = '0'; $mosConfig_allowUserRegistration = '1'; $mosConfig_error_reporting = -1; $mosConfig_register_globals = 1; $mosConfig_error_message = 'This site is temporarily unavailable.<br />Please contact your System Administrator.'; $mosConfig_link_titles = '0'; $mosConfig_list_limit = '50'; $mosConfig_caching = '0'; $mosConfig_cachepath = '/path/to/mambo/install/cache'; $mosConfig_cachetime = '900'; $mosConfig_mailer = 'mail'; $mosConfig_mailfrom = ''; $mosConfig_fromname = ''; $mosConfig_sendmail = '/usr/sbin/sendmail'; $mosConfig_smtpauth = '0'; $mosConfig_smtpuser = ''; $mosConfig_smtppass = ''; $mosConfig_smtphost = 'localhost'; $mosConfig_back_button = '0'; $mosConfig_item_navigation = '1'; $mosConfig_secret = 'FBVtggIk5lAzEU9H'; //Change this to something more secure $mosConfig_pagetitles = '1'; $mosConfig_readmore = '1'; $mosConfig_hits = '1'; $mosConfig_icons = '1'; $mosConfig_favicon = 'favicon.ico'; $mosConfig_fileperms = ''; $mosConfig_dirperms = ''; $mosConfig_mbf_content='0'; setlocale (LC_TIME, $mosConfig_locale); // Country locale ?>
    آخه چرا؟ بعد از اینکه من اطلاعات را در این فایل خام وارد کنم آیا می تونه در دیتابیسی که الان موجود هست و نامش را هم در همین فایل خام وارد می کنم جداول را خودش بسازه که با پسوند _mos هستش یا این طوری هم حل نمی شه؟ :'(

تشکر شده 10 بار در 7 ارسال

دوست عزیز، فایل configuration.php-dist زمانی استفاده خواهد شد که شما بخواهید مامبو را بصورت دستی نصب کنید و از نصب مرحله به مرحله صرف نظر کنید، برای نصب دستی پوشه installation را حذف کنید، فایل SQL مربوط به مامبو که باید در اختیار داشته باشید و البته می توانید sample را در installation پوشه sql پیدا کنید.
    یعنی فایل mambo.sql را باز کرده، #__ را به Prefix مورد نظر خود تغییر داده و در بانک اطلاعاتی خود آپلود کنید.
    بعد از انجام این مرحله فایل configuration.php را باز کرده، آدرس سرور خود را در قسمت $mosConfig_absolute_path وارد کنید و ....
    همین طور نام کاربری و کلمه عبور و نام بانک اطلاعاتی و همین طور آدرس سرور MYSQL را وارد کنید.

اما مطما شما نیازی به انجام این مراحل نخواهید داشت و با نصب مرحله به مرحله مامبو تمامی این مراحل بصورت خودکار توسط مامبو انجام خواهد شد.
    در مورد خطای HTTP 500 Internal Server Error هم باید ببینید در کدام قسمت مامبو چنین مشکلی بر خواهید خورد.
    بررسی کنید آیا فایل .htaccess وجود دارد یا خیر، و اگر وجود دارد آیا اطلاعات موجود در فایل، با مارژول های فعال Apache بر روری سرور شما هم خوانی دارد؟!

این گونه موارد ارتباط مستقیم به کد های php اصولا نخواهند داشت.

در صورتی که مشکل شما حل شد، نام کاربری و کلمه عبور کنترل پانل خود را بصورت خصوصی ارسال کنید.

موفق و پیروز باشید
    یا علی

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)