[quote author=حسین شکرزاده link=topic=12485.msg66342#msg66342 date=1206472428]
سلام
شما چرا با اینستالر خود مامبو کار نمیکنی عزیز؟ مشکل خاصی داره؟ :-/ خوب راحته دیگه، این مشکلات رو هم نداره!
یا علی
[/quote]
سلام استاد. من اولش از اینستالر خود مامبو استفاده کردم ولی بعد از دادن یه سری تغییرات در تنظیمات کلی سایت از طریق پانل مدیریت این بلاها به سرم اومده که حالا دارم سعی میکنم درست بشه و سایتم بالا بیاد. حلا یعنی شما می گی من از نوع هسته ی مامبو را آپلود کنم و دوباره نصب کنم؟
راستی راهی وجود نداره که بدون اینکه هسته ی مامبو را از نو آپلود کنی بتونی با همان فایل هایی که از مامبوی قبلی روی سرور هست و به هر دلیلی سایتش بالا نمی یاد یک مامبوی نو اینستال کنی؟ من تا حالا برای امتحان این امر یک بار دوباره فقط فولدر Installation را آپلود کردم و فایل configuration.php را هم پاک کردم ولی باز هم حتی وقتی که آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را می زنم بازهم نمی دانم مامبو از کجا می فهمه که این سایت قبلا نصب شده و دوباره صفحه اصلی سایت ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) لود می شه که اون هم به دلیل مشکلاتی که از اول این تاپیک گفتم بالا نمیآد. چاره چیه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)