با سلام
نمی دونم چرا بخش خبرنامه ها برای کاربران از کار افتاده و زمانی که می خوام ایمیلی ارسال کنم فقط مدیرارو می یاره و کاربران طبقه بندی شده رو نمی یاره
باتشکر

با سلام
نمی دونم چرا بخش خبرنامه ها برای کاربران از کار افتاده و زمانی که می خوام ایمیلی ارسال کنم فقط مدیرارو می یاره و کاربران طبقه بندی شده رو نمی یاره
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
کدوم بخش خبر نامه؟ یعنی کدوم خبر نامه؟
یا علی علیه السلام
با سلام
در مدیریت smf بخش خبرها و خبرنامه ها زمانی که می خواهم برای کاربران ایمیل و یا پیغام خصوصی ارسال کنم گروهها را انتخاب می کنم ولی در صفحه ارسال فقط ایمیل های مدیران رو نمایش می ده و کاربران رو نمی یاره
باتشکر
با سلام
وارد قسمت مدیریت شوید، "خبرها و خبرنامه ها" را انتخاب کنید، "ارسال ایمیل به کاربران" را از لینک های بالا انتخاب کنید، در صفحه باز شده گروه های مورد نظر را انتخاب کنید، برای مثال من "انتخاب همه" را زدم تا تمامی گروه ها را انتخاب کند و تیک "ارسال ایمیل برای کاربران" را می زنیم، حالا بر روی "ادامه" کلیک کنید. همان طور که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می بینید، آدرس ایمیل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که مربوط به یه کاربر عادی می باشد به نمایش در خواهد آمد.
اگر باز هم مشکلی بود، نام کاربری و کلمه عبور انجمن و پانل مدیریت خود را بصورت خصوصی ارسال کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
با سلام
دوست عزیز من تمام این کارها را انجام ولی نشد یوزر و پسورد را براتون ارسال کردم ممنون می شم بررسی بفرمایید
باتشکر
با سلام
فکر کنم جناب آقای سیادتی وقت نمی کنن این مشکل رو بررسی کنند از دوستان دیگر ممنون می شم اگر کمکم کنند
باتشکر
با سلام
فکر کنم بخش پیغام های خصوصی هم دچار مشکل شده زمانی که در پروفایل شخصی برای ارسال پیغام خصوصی اقدام یمی کنیم اسم مخاطب رو در لیست نمی یاره و باید خودمون بنویسیم و .....
باتشکر
** پست های شما یکی شد
سلام
شما یه بار علی الحساب فایل ها رو جایگزین کن... ممکنه درست شه..
اگر نشد باید صبر کنی تا آقای سیادتی بیان دیگهامروز 13 به دره
یا علی علیه السلام
با سلام
دوست عزیز، ببخشید کمی دیر شد، من سایت شما رو آزمایش کردم. مشکل وب سایت شما بخاطر تغییرات زیاد در SMF بخاطر نصب پلاگین های مختلف و ... می باشد، برای حل مشکل نیاز به این بود که اطلاعات فاروم شما را BackUP گرفته و بر روی لوکال آزمایش کنم، برای همین کار نیاز به اجازه شما هست
در صورتی که مایل به اینجام اینکار هستید، در پیغام خصوصی رضایت خود را ارسال کنید تا اقدام کنم.
موفق و پیروز باشید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)