من خیلی دنبال بسته ای هستم که بتونه جلوی هر انجمن در صفحه اصلی انجمن ها,تعداد کاربران آنلاین رو نشون بده!آیا چنین بسته ای هست؟
ممنون میشم.

من خیلی دنبال بسته ای هستم که بتونه جلوی هر انجمن در صفحه اصلی انجمن ها,تعداد کاربران آنلاین رو نشون بده!آیا چنین بسته ای هست؟
ممنون میشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این امکان به صورت پیش فرض وجود دارد
تنظیمات قالب جاری -> نمایش چه کسی در حال دیدن صفحه اول انجمن و موضوعات است
من که عرض کردم.فقط در صفحه اصلی انجمن می خوام نشون بده.اینی که شما میگید فقط در داخل انجمن نشون میده.
سه روز شد.ولی کسی جواب ما رو نداد!
با سلام.
دوست عزیز، نمایش کاربران حاضر در صفحه اصلی انجمن، بدون نیاز به هیچ تنظیمی بصورت پیشفرض وجود دارد، به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نگاه کنید.
در صورتی که منظور شما چیز دیگری است، بصورت واضح تر بیان کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
فکر میکنم منظور دوستمون این بود که مثل ویبولتین برای هر انجمن جدا جلوش بزنه چند نفر آنلاین
فکر میکنم منظور دوستمون این بود که مثل ویبولتین برای هر انجمن جدا جلوش بزنه چند نفر آنلاین
آره همینه!من همین رو میگم!
نمیدونم والله! من که گفتم صفحه انجمن؟
خودتون نگرفتید!
با سلام
اگر منظور دوست ما این بود که شما فرمودید، همان طور که نوید جان فرمودند، به قسمت مدیریت رفته، بر روی "تنظيمات قالب جاري" کلیک کنید و "نمایش چه کسی در حال دیدن صفحه اول انجمن و موضوعات است" را بر روی "نام کاربری را نشان بده" برده و بر روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.
همان طور که مشاهده می کنید، در بالا هر انجمن، نام های کاربری و تعداد مهمانان حاضر را خواهد نوشت (البته با توجه به نوع قالب)
موفق و پیروز باشید
یا علی
دیگه از این واضح تر!!!
[img width=640 height=209]http://i28.tinypic.com/2l9ie1f.jpg[/img]
منظورشون اینه که توی صفحه اصلی و جلوی هر انجمن توی پرانتز بزنه چند نفر آنلاین![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)