سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: مشکل در تماس با ما

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل در تماس با ما

سلام
    لطف کنین و کمی در مورد تنظیمات « تماس با ما » توضیحاتی بفرمایین . تنظیماتی که من انجام می دم جواب نمی ده !

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : مشکل در تماس با ما

شما بايد آيتم تماس رو به يك كاربر يعنى خودتون لينك كنيد تا پيغام به شما ارسال شه. شما چه تنظيماتى انجام داديد؟

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

سلام دوست گرامی
    خوب شما بفرمایید چه تنظیماتی میخواید؟
    ببینید، اصول کار این کامپوننت به این شکله که شما باید یه مجموعه تماس داشته باشید، مثلا تماس با ما
    حالا بیاید توش، آیتم تماس بسازید، مثلا تماس با مدیر عامل...
    یا حتی خود تماس با ما رو ...
    بقیه تنظیماتش چیز خاصی نیست
    بعد تو منو لینک میدید و استفادی میکنید
    اگر مشکل دیگه ای بود باز هم مطرح بفرمایید
    یا علی علیه السلام

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سلام
    همه این تنظیماتو قبل از اینکه تاپیک بزنم انجام داده بودم . منظورم اینه که وقتی من خودم تست می کنم هیچ پیغامی رو دریافت نمی کنم.

تشکر شده 10 بار در 7 ارسال

با سلام.
    یعنی هیچ ایمیلی برای شما ارسال نمی شود؟ اگر مثبت است کار های زیر را انجام دهید.
    1. مطما شوید ایمیل وارد شده در فایل تنظیمات معتبر است، برای انجام اینکار وارد مدیری شده ، بخش کاربری » تنظیمات کلی را انتخاب کنید، تب "پیام ها" را انتخاب کنید، "ایمیل فرستنده:" را بررسی کنید درست وارد شده یا خیر، سعی کنید همیشه از آدرس ایمیل خود سایت استفاده کنید، برای مثال [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و مطما شوید این آدرس ایمیل که برای خود شما است، معتبر باشد (یعنی ایجاد شده باشد)
    2. کامپوننت ها » تماس ها » مدیریت تماس ها را انتخاب کنید، بر روی نام تماس باما کلیک کنید، "پست الکترونیکی:" را یک ایمیل معتبر که مربوط به خود شما است وارد کنید و همین طور "لینک شده به کاربر:" یک کاربر که مربوط به خود شما است، مثل Admin انتخاب کنید و ذخیره را انتخاب کنید.
    3. بخش کاربری » مدیریت کاربران را انتخاب کنید، کاربری که از بخش تماس با ما،‌ به آن لینک کردید را انتخاب کنید، بررسی کنید ایمیل "پست الکترونیکی:" یک آدرس ایمیل معتبر و مربوط به خود شما باشد و بعد ذخیره را انتخاب کنید.

در صورتی که باز هم مشکل پا بر جا بنویسید تا بررسی کنید.

موفق و پیروز باشید
    یا علی

سلام
    تنظیماتی رو که فرمودید قبلا انجام داده بودم . ولی نتیجه نگرفتم .
    لطفا توضیحاتی در مورد تنظیمات « تنظیمات کلی / پیام ها » بفرمایین شاید مشکل از این قسمت باشه. با این توضیح که من می خوام از جی میلم استفاده کنم.
    ممنون.

از cpanel شما ميل سايت رو به جي ميل forward كنيد

تشکر شده 10 بار در 7 ارسال

با سلام
    در مامبو برای ارسال ایمیل سه قابلیت وجود دارد که برای تنظیم از روش های زیر انجام می شود، وارد مدیریت شده و از منو های بالا بخش کاربری » تنظیمات کاربری را انتخاب کنید، بعد از باز شدن صفحه بر روی تب پیام ها بروید.
    تنظیمات به شرح زیر می باشد در صورتی که "ارسال کننده ایمیل:" مساوی :
    1. PHP Mail Function : با انتخاب این گزینه، ارسال ایمیل توسط تابع mail و تنظیمات پیشفرض سرور انجام خواهد شد، در صورتی که مدیر سرور php را بدرستی تنظیم کرده باشد، با وارد کردن یک ایمیل Valid در قسمت "ایمیل فرستنده:" و وارد کردن عنوان نامه در "نام فرستنده:" ایمیل به راحتی ارسال خواهد شد.
    2. Sendmail : با انتخاب این گزینه، مامبو سعی به اتصال با برنامه Sendmail در سرور خواهد کرد، در صورتی که سرور اجازه استفاده از این دستور را به شما بدهد، بعد از وارد کردن آدرس Sendmail در مقابل "مسير ارسال كننده ايميل:"، و وارد کردن "ایمیل فرستنده" و "نام فرستنده" ایمیل ارسال خواهد شد. (مسیر پیشفرض sendmail در تنظیمات مامبو بصورت پیشفرض وجود دارد، اما احتمال اجازه دسترسی به این تابع در share server ها کم است)
    3. SMTP Server : در صورتی که دو گزینه بالا کار نکرده اند، می توانید از این روش استفاده کنید، بدین صورت که شما بعد از انتخاب این قسمت، باید "استفاده از SMTP" را مساوی "بله" قرار دهید و "نام کاربری SMTP" را مطابق با نام کاربری آدرس ایمیل خود قرار دهید، اصولا در Share server ها همان آدرس ایمیل است، برای مثال [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]، "کلمه عبور SMTP" در این قسمت، باید کلمه عبور آدرس ایمیل خود را وارد کنید، "هاست SMTP" در این قسمت باید آدرس سرور SMTP خود را وارد کنید، برای مثال از آدرس mail.bahram.com استفاده کنید.

موفق و پیروز باشید
    یا علی

10. کاربر مقابل از iransbs عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)