-
پشتیبان گیری از بانک اطلاعات
سلام. من سایتم روی لوکال نصب بود و یه چیزهایی مثل کامپوننت و ماژول بهش اضافه کرده بودم و همچنین منوهاش را تغییر داده بودم و یه سری مطلب هم بهش اضافه کرده بودم.
در هاست هم همزمان سایت را نصب کرده بودم وبرای اینکه بتونم اطلاعت لوکال را در سرورم هم داشته باشم از طریق کامپوننت پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتم در لوکال بک آپ گرفتم که یه فایل با پسوند sql طبق روال به دست اومد.من هم فقط برای این که چیزهایی مثل محتوای نوشته شده در سایت ، یا منوهای تغییر داده شده توسط خودم را بتونم در سایت سرورم داشته باشم در سایت سرورم باز هم از طریق کامپوننت پشتیبان گیری این بار فایل sql را بازخوانی کردم و به ظاهر هم نصب شد و مشکلی نداشت ولی در سایت که رفتم هیچ تغییری نکرده بود و مطالب اضافه نشده بود و منوها هم تغییری نکرده بود.آیا من باید برای تغییر در این دو مورد خاص (مطالب سایت و منوها) هم غیر از بکاپ بانک اطلاعاتی فایلی را در سرورم آپلود یا جایگزین کنم؟در مورد کامپوننت ها و ماژول ها اطلاع دارم که باید خود کامپوننت یا ماژول را هم غیر از بکاپ دیتابیس آپلود کنم.همچنین در مورد کامپوننت ها و ماژول ها هم فقط صرف آپلود کردن کامپوننت /ماژول و بکاپ دیتابیس کار میکنند یا باید جدا و از روی سایت سرور هم نصب شوند؟
ممنون....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-31-2008 03:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : پشتیبان گیری از بانک اطلاعات
طریقه ی انتقال ازلوکال به هاست رو مطالعه کنید تا حد زیادی جواب پرسش های شما رو میده
اما سوالات شما منبعی بر اینکه درست انجام دادید آری هست یعنی درست بوده و حالا نباید اصولا مشکلی هم باشد
اما پیشنهاد می کنم که حتما آموزش انتقال از لوکال به هاست رو مطالعه کنید
در سایت مامبولرن بخش آموزش ها
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)