سلام من توی یه سایت دیده بودم که یه کامپوننت یا ماژول بود و بعد ای دی طرف رو توی یه text Box مینوشتی بعد پیغام رو هم توی یه Text Area بعد پیغام رو با آدرس سایت به آی دی طرف آفلاین میزاشت

سلام من توی یه سایت دیده بودم که یه کامپوننت یا ماژول بود و بعد ای دی طرف رو توی یه text Box مینوشتی بعد پیغام رو هم توی یه Text Area بعد پیغام رو با آدرس سایت به آی دی طرف آفلاین میزاشت
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
و این PM رو به چه صورت میفرستاد؟ از ID خودتون؟ یا ID خاصی داشت؟
اگر ID خودتون باشه که هلوه...
یا علی علیه السلام
با سلام
چنین کاری را MihanBlog کرد، که وبلاگر ها می توانستند با این سرور یه Support قرار بدهند و کاربران به آی دی آنها پیغام ارسال کنند، همین طور در gnulove.com ما اینکار رو کردیم که فعلا به علت مشکلاتی غیر فعال شده.
موفق و پیروز باشید
یا علی
آره یه چیزی شبیه به این میهن بلاگ آیا همچین کاری رو میتونم واسه مامبو پیدا کنم واسه پشتیبانی آنلاین خیلی مفید هست که فقط برای مامبو فارسی 1 کامپوننت بود که متاسفانه روی مامبو های جدید کار نبکنه !
با سلام
ببینید ارسال پیغام به یاهو مسنجر حتی با پی اچ پی، نیاز به وصل شدن به Protocol های یاهو هست، یه چنین کاری رو MihanBlog با برنامه واسطه انجام داد، ما هم چنین کاری را با یک برنامه واسطه انجام دادیم (Purple)، یعنی PHP وصل می شد به Protocol Purple تا یک پیغام ارسال کنه.
اگر سرور اختصاصی داشته باشید، به راحتی اینکار را می توانید انجام دهید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)